發新話題

如果 46 請吃飯, 你會否比面出席

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-4-15 17:26 發表

你好無聊呀!!      
大家都好無聊
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

報名,連工人一家八口

會會會會會會

i join it

WOW!期待已久

都好熱鬧woo......

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-15 12:37 發表

只怕 答沉船
乜你唔係話老佛爺做左燈咩?  你地聯手就得啦, 老佛爺落少少, 你就訓身, 一轉就搞掂啦!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:06 發表

一於押埋層樓去 , 轉轉哥 , 有冇諗住搭下  不材呢隻 鐵聽力 呀 ...呵呵呵
  46哥真偉大.  請食飯請到押埋層樓去
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

46兄請食飯..我第一個去-0-

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:09 發表
46兄請食飯..我第一個去-0-
算吧喇你
你望返第一頁有幾多個話第一個去先
計返條數先

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-16 08:39 發表

46哥真偉大.  請食飯請到押埋層樓去
係, 好偉大, 係世紀大艇樓泰聽力!

咁我做最後一個去..又吾使計數xdd

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:12 發表

真係黑呀
有太陽曬住你..唔黑唔黑..^^
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 12:13 發表

有太陽曬住你..唔黑唔黑..^^
曬到黑呀
整返舊雲出黎喇

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:12 發表

真係黑呀
唔黑唔黑. . 食完果餐飯;先再黑
引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:12 發表
咁我做最後一個去..又吾使計數xdd
最後一個去冇位架喇

發新話題