發新話題

【本站通告】歡迎 4466 成為管理員

如果 46 請吃飯...唔知有無人來呢 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔來o既舉手!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-14 14:44 發表
如果 46 請吃飯...唔知有無人來呢 ?
一定黎!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-14 14:54 發表

一定黎!
me2
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

ME3 ~~~
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 15:11 發表
ME3 ~~~
你快d去新個個post到留言啦!!

你好強ar!!!!
不慨為我ge c 苦
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

恭喜.................恭喜...........44_66

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-14 10:55 發表

問題包括  多錢得滯吾知點洗 , 或者 中左馬想請人食飯之類 , 不材一定盡力回覆 , .... 但如果問 邊個係野田男友 , 或者 大吉女友 之類 ..... 不材係 ... 什麼刀吥豬兜
wow,靚仔46做左論壇大大,咁要多多包涵呢

Congratulations, brother 46!

連Rainbow都同你致敬,太利害啦,靚仔46

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-14 13:19 發表

你係佢師傅,
咁係咪搵你都得呀?
or 搵你請食飯??
搵 wor joe lee boyfriend dor OK ga....

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-4-14 23:07 發表

wow,靚仔46做左論壇大大,咁要多多包涵呢
Ng 包 "涵" ga...

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-14 23:40 發表

搵 wor joe lee boyfriend dor OK ga....
你?
未夠班!!

恭喜 46 升職加 "辛"

發新話題