發新話題

【網站問題】投訴有人亂改網名!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-13 23:40 發表

笑爆, 俾人咁樣老點!
試下調轉係你呀!!
o( ^ (00) ^ )o

咪係~~
野田女仔黎架嘛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你好快d出黎自首
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-13 23:58 發表
咪係~~
野田女仔黎架嘛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你好快d出黎自首
突然覺得你好有正義感!

引用:
原帖由 steven1967 於 2009-4-14 00:08 發表

我仲以為你話我......
我唔識你喎!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-13 23:47 發表

佢好明顯心知不妙所以改第二個名啦!!
應該係管理員改

其實講真..你地好似好激動咁-0-
需吾需要咁呢-0-人地有權開個ac叫咩名架嘛=)其實
更何況..宜家都好少見佢上啦

I don't mind if a girl 開個 account 叫 James007's girlfriend...
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-14 00:21 發表
其實講真..你地好似好激動咁-0-
需吾需要咁呢-0-人地有權開個ac叫咩名架嘛=)其實
更何況..宜家都好少見佢上啦
會有影射嘛...都唔好...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-14 00:32 發表
I don't mind if a girl 開個 account 叫 James007's girlfriend...
james007'fan 就有個  叫46開
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

叫46開???

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-14 00:32 發表
我都想有人開個ac叫樂天女友

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-13 20:18 發表

試下調轉係你呀!!
在下唔調轉行!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-14 06:14 發表

我都想有人開個ac叫樂天女友
Log少, 佢呼喚你!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔好講咁多啦,呢d 電車男見到咁多post關於佢之後通常有3個行動:

1) shy而從此消失

2)開多個account再發動新的discuss,如野田老公,野田蝦子餅......

3)接受星期日檔案訪問

引用:
原帖由 bartender 於 2009-4-14 09:59 發表
唔好講咁多啦,呢d 電車男見到咁多post關於佢之後通常有3個行動:

1) shy而從此消失

2)開多個account再發動新的discuss,如野田老公,野田蝦子餅......

3)接受星期日檔案訪問
唔係呀化?
咪攪我呀!!

發新話題