發新話題

【版主通告】Table Tennis Logo (想落 Order 請留言)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-13 16:46 發表
什麼叫大波用膠 ???
40mm用膠皮
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又要 不過未諗倒咩金句
不如大家幫我想想:lol

我要  " 殺 "  pls

me,,,一個"酒"字,唔該

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-13 07:03 發表
我要呀唔該, 要個 moon 字,或用月光形 logo 得喇.:loveliness:
Thanks! 唔該晒! :loveliness:

7個閃字:走 不 動 炮 檯 輝 Sir ;P

Thank's

冇我ga:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 13-11-2007 23:19 發表
我要  " 殺 "  pls
還未有呢.........唔通係三級???不能通過

thank you very much

yes

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-13 13:19 發表
Can I have one set :  TOP   GUN   :lol
都未有貨?好心急。

我比較喜歡----壯志淩雲。:loveliness:

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 20:02 發表
very pretty of your icon 1214 :lol
TKO先生, 請問在下有無新logo呢?:o

我都要
“乒神”
重型YEO使用者
金棕櫚行貨93g 茹林行貨93g
新日版92g 舊歐版92g
仍待收集重型新歐版及舊日版

咁海豚戰隊整唔整到?唔該.

(你想點整 ? by TKO)
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

tko 兄, 可否在此開班教整 icon !? :handshake
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-12-6 02:13 發表
咁海豚戰隊整唔整到?唔該.

(你想點整 ? by TKO)
唔該哂呢個ok La.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

發新話題