發新話題

【荃灣 & 葵青】: 報到處 (70)

荃灣報到
已有六年無打了
可以加入嗎???

引用:
原帖由 greedybird 於 2007-10-29 22:32 發表
新人報到~
球齡:中學極沈迷,畢業後無玩,近一年重溫,相差十多年∼
大家一樣都係畢業後無打, 讀書時成日打, 唔打訓唔著...

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-29 20:07 發表
sure, welcome!!
大把球局等你來玩
Thank you, 到時請多多指教 :handshake

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-10-30 13:12 發表

welcome
Thank you, 到時請多多指教 :handshake
我現在首要的應該係去買番塊膠貼:lol
宜家o個塊已經滑哂.

引用:
原帖由 荃灣王浩 於 31-10-2007 12:16 發表
我又報到呀!:lol  Thanks!
呢區真係多勁人喇............:L
可惜我唔係..:'(

引用:
原帖由 keith2828 於 31-10-2007 18:11 發表
HEY 各位BROTHER,

I'M KEITH, 報到先, 直板橫打打法, 有機會同各位指教下.
又多一個黃號, 多多指教 :handshake :handshake

引用:
原帖由 alvinlam 於 17-11-2007 23:48 發表
我係呢區做野。算係葵青人嗎 ?

如有局,一齊打 :)
welcome

引用:
原帖由 TheO 於 1-12-2007 21:16 發表
hi ~
新加入
我住梨木樹 , 學生1名 , 有球局可搵我~ :)
多啲上嚟呢個論壇, 我地post 好哂出嚟, 有空位就可加入:handshake

引用:
原帖由 拉抽王 於 8-1-2008 00:07 發表
本人為一名中學生, 住葵青區---葵芳.

msn: [email protected]
手機: xxxxxxxx:handshake
咁遲先走過嚟...............
"荃民佳乒"的一大損失:'(
anyway welcome :handshake :handshake

引用:
原帖由 拉抽王 於 8-1-2008 22:43 發表

呵呵, 我也是昨天才得悉這個論壇. '荃民佳乒'應該是乒超聯其中的一個隊伍吧.
在這裡高手如林, 我只能算是菜鳥, 又何德何能為你們效力呢?
我同你打過一場, 又見過你打乒友賽
仲唔知你實力咩..............

引用:
原帖由 拉抽王 於 9-1-2008 23:38 發表

:o 羅殺兄, 我沒有跟你打過啊. 你會不會認錯人了?
有日上午o係蕙荃活動室, 你partner 未到同你打過一場, 當日還有keith

引用:
原帖由 拉抽王 於 10-1-2008 23:57 發表

:handshake 呵呵! 我早說過在聖誕盃前好像見過你, 原來那天在活動室的就是你啊! 甘拜下風!
記得你是誰了. 我的水平怎麼能和你相比呢?
keith=nokia:lol
好好考慮我pm 你o既野

發新話題