發新話題

【荃灣 & 葵青】: 報到處 (70)

引用:
原帖由 fly1983 於 2008-7-29 23:40 發表
初黎報到............加埋我上去呀!!!!!!
welcome fly1983........
可吾可以介紹下自己

引用:
原帖由 rocky365 於 2008-7-31 22:50 發表
我係一個中坑,左手中直,希望有波友一起練下波
我係一個老坑,右手中直, 一起練下波, 一定有機會,mrke個個星期都係荃湾攪波局,我有時都會join下,有興趣咪一齊打lor.........

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-8-1 00:34 發表

我係一個老坑,右手中直, 一起練下波, 一定有機會,mrke個個星期都係荃湾攪波局,我有時都會join下,有興趣咪一齊打lor.........
你應該話你係一個好強o既老坑

引用:
原帖由 rocky365 於 2008-7-31 22:50 發表
我係一個中坑,左手中直,希望有波友一起練下波
rocky兄,我都係左手中直,不過技術就....... , 你唔mind就得架喇。

Welcome gary923,

Am I play with you before??

回復 104# 的帖子

welcome 多d上嚟交流吓

我是 wongkm1129 阿文

welcome wongkm1129 阿文,
可吾可以介紹下自己ah,

打左波5年 左手直板

我都係荃灣左手仔呀,不過技術就...... , 有機會一齊打啦。

引用:
原帖由 wongkm1129 於 2008-8-17 22:15 發表
打左波5年 左手直板
後生仔wo,
welcome welcome

引用:
原帖由 3070 於 2008-8-17 23:01 發表
我都係荃灣左手仔呀,不過技術就...... , 有機會一齊打啦。
3030唔好扮弱啦,,,,你一板強勁弧圈都唔知打死幾多人了
我都轉番打反貼........下次出黎較量下!!!!!!!!!

回復 112# 的帖子

1983兄,明天終於可以見面,一齊玩下,

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-8-23 20:14 發表
1983兄,明天終於可以見面,一齊玩下,
今日唔知有冇同你交過手呢?????
我叫亞烙

回復 114# 的帖子

有牙,我打中直单膠的老餅

着籃色addidas T shirt

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-8-25 00:56 發表
着籃色addidas T shirt
你今日幾點打呀??

回復 117# 的帖子

yesterday play 4-8 pm at Kwun tong

引用:
原帖由 fly1983 於 2008-8-23 18:55 發表

3030唔好扮弱啦,,,,你一板強勁弧圈都唔知打死幾多人了
我都轉番打反貼........下次出黎較量下!!!!!!!!!
無錯,因為個波打唔中

引用:
原帖由 3070 於 2008-8-25 10:39 發表

無錯,因為個波打唔中
星期5見

發新話題