發新話題

【荃灣 & 葵青】: 報到處 (70)

歡迎歡迎.....

平時係邊處打波,
MRKE 經係荃灣開球局,你可以參加

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=3181&extra=page%3D1
下星期一以滿,可以留意下一次

引用:
原帖由 阿雄 於 2008-3-4 18:28 發表
小弟姓莊... 住係葵盛東
個個都叫我做阿雄架
今日[2008年3月4日]好好運咁搵到個咁既論壇
今年15歲>~< 中四喇... [不過我好矮..163cm=0=]
我係用開直板 咩技術?唔係勁過你就得啦=3=
希望係度可以識到多d波友啦;l ...
我都有興趣知你點找到來.....

回復 74# 的帖子

welcome

welcome

回復 1# 的帖子

報到

joel2000hk

回復 81&82 的帖子

樓上兩位
歡迎...歡迎

hello

welcome macdonald,

唔知你哋侵唔侵啲又老又屎波既中坑玩呢? anyway, 我打日直單檜.

歡迎...歡迎
你糸中坑,我系老坑,
屎吾屎,打過先知,

回復 89# 的帖子

小弟報到!
間唔中都有打, 又好間唔中會上大陸操下,
個名話就話至高, 其實係低手, 唔知可否預埋我

回復 90# 的帖子

welcome 至高境界,
上得大陸操,低手極有限la,
有空大家操一操

回復 91# 的帖子

上面D教練明讓我都係"Lam"得四五分咋

很期待與各位操一操, 有局記得單聲

引用:
原帖由 至高境界 於 2008-7-20 00:02 發表
上面D教練明讓我都係"Lam"得四五分咋

很期待與各位操一操, 有局記得單聲liness" />
上面D教練,吾系市隊就省隊,有四五分好好喇,我去打可能全蛋牙!!!
你係邊道打開波牙,邊道就腳牙.

我在"波皇"打波, 因為隔離有間骨場,可在Lo wu搭shuttle打完波再揼

引用:
原帖由 rocky365 於 2008-7-29 19:48 發表
新來報到,我住青衣,多多指教
You are welcome!

初黎報到............加埋我上去呀!!!!!!

引用:
原帖由 rocky365 於 2008-7-29 23:18 發表
新來報到,我住青衣,多多指教
welcome rocky365.........
可吾可以介紹下自己

發新話題