發新話題

【荃灣 & 葵青】: 報到處 (70)

anthony

Welcome anthony

引用:
原帖由 tbevo2003 於 2007-12-31 23:57 發表
荃灣區新手報到:loveliness: ,小學初中好鍾意打,無打20幾年(一把年紀:'( ),最近幾個月先打返,
有球局可以加入嗎???
thanks
歡迎...這處很多波友也復出没多久,通常荃灣星期一都有球局,歡迎參加

jason 報到

引用:
原帖由 Jasonyuen 於 2008-1-1 16:59 發表
msn: [email protected]
welcome, nice to know you

sorry, 加少左,
宜家加番,
努力打兵超聯

引用:
原帖由 拉抽王 於 2008-1-8 00:07 發表
本人為一名中學生, 住葵青區---葵芳.

手機: xxxxxxxx:handshake
拉抽王你好,
welcome,
但請不要在這裹留電話,請用PM或email.
在乒友比賽中見過你,荃灣的球局比較少一些,mrke和羅殺兄也有攪一些球局,你可以參加,

引用:
原帖由 拉抽王 於 8-1-2008 00:07 發表
本人為一名中學生, 住葵青區---葵芳.

手機: xxxxxxxx:handshake
咁遲先走過嚟...............
"荃民佳乒"的一大損失:'(
anyway welcome :handshake :handshake

引用:
原帖由 拉抽王 於 8-1-2008 22:43 發表

呵呵, 我也是昨天才得悉這個論壇. '荃民佳乒'應該是乒超聯其中的一個隊伍吧.
在這裡高手如林, 我只能算是菜鳥, 又何德何能為你們效力呢?
我同你打過一場, 又見過你打乒友賽
仲唔知你實力咩..............

引用:
原帖由 拉抽王 於 9-1-2008 23:38 發表

:o 羅殺兄, 我沒有跟你打過啊. 你會不會認錯人了?
有日上午o係蕙荃活動室, 你partner 未到同你打過一場, 當日還有keith

me 2, i also join 聖X杯。仲做你最后一場的球証 :P

引用:
原帖由 丫肥 於 2008-1-10 20:09 發表
新人報到^^小姓丫肥...右手直板.得閒出黎打下波啦^^
welcome

引用:
原帖由 拉抽王 於 10-1-2008 23:57 發表

:handshake 呵呵! 我早說過在聖誕盃前好像見過你, 原來那天在活動室的就是你啊! 甘拜下風!
記得你是誰了. 我的水平怎麼能和你相比呢?
keith=nokia:lol
好好考慮我pm 你o既野

我又報到, 我直板ge, 多多指教:)

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-20 14:45 發表
我又報到, 我直板ge, 多多指教:)
歡迎歡迎.......

我住青衣架

我住青衣架

發新話題