發新話題

【荃灣 & 葵青】: 報到處 (70)

引用:
原帖由 raymondsir036 於 2009-3-8 11:00 發表
會唔會攪球局呀??liness" />
都可以架,但我工作吾太定時,驚攪左自己吾來得,不如你攪我join la

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-8 11:33 發表

都可以架,但我工作吾太定時,驚攪左自己吾來得,不如你攪我join la
都好wooo...不過唔知有無其他人join呢!!

引用:
原帖由 raymondsir036 於 2009-3-8 11:42 發表

都好wooo...不過唔知有無其他人join呢!!
預早兩星期post出去hkttf,一定有人join,初初吾好攪咁大,例如一張枱兩個鐘,同埋的時間大路的,例如星期一至五晚的8-10pm, 一般都會有人join,

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-8 12:09 發表

預早兩星期post出去hkttf,一定有人join,初初吾好攪咁大,例如一張枱兩個鐘,同埋的時間大路的,例如星期一至五晚的8-10pm, 一般都會有人join,
好!! 等我安排下先!!

你攪我都應該join!
waiting for your news!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-8 12:50 發表
你攪我都應該join!
waiting for your news!
好呀, 有支持, 等我積極D先!!

7-9pm林士德體育館( 葵興MTR行3分鐘 ) 有無人打呢??

引用:
原帖由 raymondsir036 於 2009-3-8 13:43 發表
7-9pm林士德體育館( 葵興MTR行3分鐘 ) 有無人打呢??
7pm 太早la, 收工未返到荃湾

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-8 13:48 發表

即是8:00pm開始較好???

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-8 13:48 發表

即是8:00pm開始較好??

引用:

即是8:00pm開始較好??

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-8 07:20 發表
welcome jasonkywong,
平時係邊到打波多牙??
有時去西灣河,逄週1同週6去,週4就去乒工,有時週日都會去,要睇得唔得閒同荷包夠唔夠"水".

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 03:42 發表

有時去西灣河,逄週1同週6去,週4就去乒工,有時週日都會去,要睇得唔得閒同荷包夠唔夠"水".
吾知你係邊個tim,我週日都會去乒工,吾知有冇同你打過?

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 07:13 發表

吾知你係邊個tim,我週日都會去乒工,吾知有冇同你打過?
今日先同你講完電話,未同我打過,但係應該見過我.
3月8日果日,不才同gun兄打波果陣,無lala問起who is old cake ,我記得我著藍衫ge.

回復 224# 的帖子

都係諗吾到,anyway,星期六見到咪知囉

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 23:54 發表
都係諗吾到,anyway,星期六見到咪知囉
o甘到時見,

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-3-14 17:40 發表
我叫檸檬..中學生,住荃灣.
希望有機會同志同道合的朋友交流下.
welcome Lemon仔

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-3-14 17:40 發表
我叫檸檬..中學生,住荃灣.
希望有機會同志同道合的朋友交流下.
有機會一齊打下
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

大家好!我叫省港騎乒 家在青衣
省---我現在廣東省廣州
港---香港人﹐1-2月回港一次﹐8年前全港排名是30名左右﹐現在都去廣州的俱樂部打球
騎---行動力﹐戰斗力﹐破壞力比一般"步乒""弓乒"強
乒---我熱愛乒乓球﹐願結交每位熱愛乒乓的朋友
打法: 右手直板兩面弧圈
希望回來時有機會與各高手過招

LEMON 仔﹐妳很活躍啊!呵呵!

發新話題