發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
原來太陽仲有1板沖爆
我全部自己打失 冇得比你沖
你唔會  你開波沖我掛
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 11:13 發表

好.......下次要打爆你塊納米!!
哩民哥. . .有1消息
上次咪留左電話比你既
第2日-神奇地佢開返個電話比我

一早交左
佢1寄單黎第3日即cut  

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 11:17 發表

我板沖波,係人都擋到..咁先有機會沖爛你塊oc...你掂唔到個波咁就冇意思la..keke
有內功?
隔山打牛 穿過膠皮仲傷塊木

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 11:18 發表

交左就緊係開返比你la..
有時有排搞架
好鬼煩的
下個月張單好大獲 我靜係知咁多

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 11:20 發表

累積地震碎佢....
太陽兄手下留情
我派哩民比你震碎佢塊10mm先

話事話
拎開狂皓,yeo,覺得nano oc好厚
磨都難磨d  

入埋乒匯嚕
高手中的高手

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-8 11:36 發表
給我尊敬的野田姐姐
             未食藥?
                   開始不尊敬你的小吉弟弟上

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 11:41 發表

不可以不尊敬
何解 ?
佢呃post     

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 11:43 發表

佢冇
引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-8 11:36 發表
天哥話公仔就係

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 11:44 發表

咁你唔好激嬲野田la

給尊敬的野田姐姐
          對不起
                   重新尊敬你的小吉弟弟上

投降中
為求保oc之命

yoyo哥.你打吧
野田姐有力之奧義我先驚
你冇;我唔驚

多謝飛碟兄送板比我 ?

我知 睇緊佢表演

我唔信佢過300  

下次先破
下次發2年既功力
野田姐姐!!!!!幾時放假 ?

會虛脫致死

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 12:09 發表

祝你好運..
你想約野田打波?
約佢出街
haha

佢幾時放假
太陽快點從實招來

發新話題