發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
發你個頭
唔識發功架我
我不是氣功大師
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

破紀錄事宣還等待 尊敬的野田姐同埋太陽, 賢,氣寒,飛碟兄,yoyo哥,天龍兄,哩民兄係到再長談

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 00:22 發表
差129炸..點解吾破埋佢呀..吉哥又話去到500既
有咁講過咩我 ?
你1個人發1800個仲威水

大把時日.慢慢黎

你地加油
明天再創高峰

唔玩姐
我琴日發左1年既post  

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 10:24 發表

有無承繼人呀??

哩民,飛碟,yoyo,zlc,天龍 <-未來新一代水王

給-尊敬的野田姐姐喔
                    我的家四面牆,只有數道門,沒有開風扇,更沒有冷氣,何來風?
                                                                   尊敬你的小吉弟弟上

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-8 10:35 發表

吹水不如俾心機練下波好過啦
今晚先練
陣間打波
仲有時間heahea.
明天回校拎功課

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-8 10:41 發表

十分同意!
野田姐返緊工?
(夫唱婦隨)

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 10:45 發表

好似係woo.........
難怪
哩民都係 ?

大假 ?
好眼訓  
用左1年既力量發左1年既post  

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-8 10:50 發表

軒少, 喎着波鞋, 唔使擦喎!
難怪飛碟兄對波鞋唔係黑色.係反光白

我洗唔洗開post講: 公喜軒仔榮升軒少 ?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 10:58 發表

又想亂開post..........!!!
講笑針嘛
我1諗就會去做
認真既話已經開左

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 11:01 發表
溫緊乒乓球知識
考試好似冇哩科
咁. . .你加油

都係你地累的

考章果到佢好似會寄份野比你溫

英文屎 唔去
陣間好似垃圾會咁說不該就死嚕

你同yoyo哥加油

宣佈>_<
我塊納米oc正式上戰場@w@

你用納米oc架 ?
同道中人 ?
我都係岩岩上板

發新話題