發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
咁可以係用氣軟件... ...

what is 氣軟件??

Sorry, 過氣軟件!

mr.free <-好似係咁上下
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:57 發表
Sorry, 過氣軟件!
oh....icic..

好似唔少免費防毒軟件都係起初想人家登廣告喺個網度, 如果紅咗就慢慢定咗有期限; 仲要有名義是要更新!

我4點開始先上黎啊
所以先追吾上你啦..吉哥=)
水王囉..笑啊xd

最後帖數:  325

過氣水王

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 00:01 發表
過氣水王
吉哥又開始發功.......

發你個頭
唔識發功架我
我不是氣功大師

過吾到500有冇d傷心啊?

大吉時代已經完了.....................

回復 53# 的帖子

後大吉時代開始

點解既??

最後, 總留言1800個留言數紀錄都破唔到, 只得1681收!

令眾人沮喪, 甚至開始唔再提破紀錄... ...

差129炸..點解吾破埋佢呀..吉哥又話去到500既

破紀錄事宣還等待 尊敬的野田姐同埋太陽, 賢,氣寒,飛碟兄,yoyo哥,天龍兄,哩民兄係到再長談

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 00:22 發表
有咁講過咩我 ?
你1個人發1800個仲威水

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 20:52 發表
1800 - 1681 = 119 要破係差120

發新話題