發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
哈哈..咁就真系要望下啦=)

其實個個小吉同你有無關係架???

唔識佢=.=
在此聲明-小吉有任何事唔關大吉事
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

點解呢派咁多事都好似同吉少有關既-0-

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 22:02 發表
唔識佢=.=
在此聲明-小吉有任何事唔關大吉事
okok.....明白明白!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-14 22:11 發表

okok.....明白明白!!
唔該晒哩民兄提我~3~
RE:YOYO
由佢=..=真係黑呀>_<

哈哈..無計啦..咁多post都關於你..你出名啦宜家xd

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 22:15 發表

唔該晒哩民兄提我~3~
RE:YOYO
由佢=..=真係黑呀>_
信我la...
過埋今晚你就會無事架la...

係你到班友=.=
何解 ?
麥哩哩大師

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 22:21 發表
係你到班友=.=
何解 ?
麥哩哩大師
haha..........即管看看吧!!....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-14 22:24 發表

haha..........即管看看吧!!....
徒兒(信徒)緊記麥哩哩大師指點;
小弟銘記於心~亦望大師有助解釋當中玄機

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 22:29 發表

徒兒(信徒)緊記麥哩哩大師指點;
小弟銘記於心~亦望大師有助解釋當中玄機
哈哈....天機不可........

那麼你來干甚麼=.=

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-14 22:39 發表
那麼你來干甚麼=.=
吹下水 loo....................

我. . . .比你激死 <-野田名言;大吉終身受用

好快就知....

發新話題