發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
宜家吾叫吉哥啦..叫吉少啦=)咁勁揪既xdd
教下我打波啦..你揸直板?

哩民.我恨你
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 19:00 發表
哩民.我恨你
為什麼無端端恨我呢????

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-12 19:00 發表
宜家吾叫吉哥啦..叫吉少啦=)咁勁揪既xdd
教下我打波啦..你揸直板?
我叫吉仔
勁躂. 我-6贏姐
你教我Okay?聽講你有正,反手反沖

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-12 19:01 發表

為什麼無端端恨我呢????
你心知肚明
我恨你呀

回復 463# 的帖子

你post系日記到咪得囉..更何況系你打波既相嘛=)
又吾系你d自拍xd

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 19:02 發表

我叫吉仔
勁躂. 我-6贏姐
你教我Okay?聽講你有正,反手反沖
你係甲組, 我係戊組!邊有資格教你呀!!!不要玩我la吉爺.......!!

回復 467# 的帖子

邊個同你講我反沖-0-我正手先沖得好..反手麻麻地炸-0-
更何況你系甲組..我系丁組..點教你啊..你教我okay xd呵呵

我日記要登入,之後唔係朋友都唔入得
我post係日記吧
有緣你會見到

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-12 19:05 發表
邊個同你講我反沖-0-我正手先沖得好..反手麻麻地炸-0-
更何況你系甲組..我系丁組..點教你啊..你教我okay xd呵呵
邊個話我係甲組
我要告佢誹謗    吼吼吼

-0-哈哈..吾好嬲吾好嬲
原來系xg..給你xg我啊...哈哈
我都有啊xd

seekdream_kat
希望你入到

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 19:11 發表
seekdream_kat
希望你入到
我無玩xg呀..........!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-12 19:11 發表

我無玩xg呀..........!!
玩你既QQ喇  死仔!

我invite你你accept我咪得=)我用返我舊xg入..吾比你知我xg xd

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 19:12 發表

玩你既QQ喇  死仔!
為什麼無端端又罵人呀..........!! 吉爺今日有火呀!!! 你係米 "火人" 上身呀.......!!!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 19:12 發表

玩你既QQ喇  死仔!
不要變 "火人" 呀.......!!!

佢吾系水人黎架咩-0-

我都唔係甲組既 你聽佢地亂講

發新話題