發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:32 發表
倒水呀!
呢排nod32 成日hand  
買左兩舊幾水  
部機唔知幾時會倒下
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

你亂咁嚟就梗係hand機啦!!
o( ^ (00) ^ )o

下載AVG免費防毒咪得囉

邊有亂黎
我剩係知佢成日話咩使用者帳戶無較,又話密碼唔岩

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:34 發表
下載AVG免費防毒咪得囉
work唔work?  
免費即係幾錢 ?

補充: 裝AVG要小心答, 唔好一邊玩forum, 係唔係都yes, 之後就麻煩... ..

沖擊400啦!!!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

會有d乜野發生
通常我都會係咁禁yes   

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 20:05 發表

work唔work?  
免費即係幾錢 ?
免費, 唔使錢, 不過可能用用吓又話改咗做share ware, 再用要錢... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:36 發表

免費, 唔使錢, 不過可能用用吓又話改咗做share ware, 再用要錢... ...
咁麻煩
有冇d 懶人專用

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-4-7 23:36 發表
沖擊400啦!!!
邊有咁易400 . . .我都用左成日時間先過300  
可想而知HKTTF人流何多

11:40pm  320 posts..

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 20:07 發表

咁麻煩
有冇d 懶人專用
好多人, 無論勤力好, 懶好; 起碼有段時候唔使錢!

又岩
聽日down先
唔會同nod32撞?

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 20:12 發表
又岩
聽日down先
唔會同nod32撞?
相信而家唔少人部機有幾個防毒軟件

haha.我之前好多
不過撞左好多

估計好多過咗試用期唧!

未過.真係會撞
mc乜乜同nod會撞

microsoft霸道啩...  ...

唔係micrsoft.我都唔係好記得個名
紅色架呢

發新話題