發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
     陣間過通洲街打波.想叫哩民去
教我開下旋
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 13:30 發表
     陣間過通洲街打波.想叫哩民去
教我開下旋
通洲街d枱有d怪...冇咩力...
同埋有時好多人係隔離唱曲...嘈死
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

你book果d更係
佢有新場
姐係1間間房對面果d壁球場好d架

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 13:32 發表
     你book果d更係
佢有新場
姐係1間間房對面果d壁球場好d架
咁好

乒匯乒乓球會

準備出街
呢排窮左

好波啊!

引用:
原帖由 alvinko 於 2009-4-8 13:42 發表
好波啊!
什麼 "好波"?

我又要試下!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 13:47 發表

什麼 "好波"?
哩民出黎通洲街打波

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 14:01 發表

哩民出黎通洲街打波
no la.....我今日放假呀.........

放假唔打得波 ?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 14:03 發表

no la.....我今日放假呀.........
放假唔打波.......浪費!!!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 14:05 發表

放假唔打得波 ?
係呀, 放假的意思就係什麼都不做............這就叫做 "真正"的放假!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 14:08 發表

係呀, 放假的意思就係什麼都不做............這就叫做 "真正"的放假!!
你做緊咩!!!上hkttf 喎.....假放假

上HKTTF當放假

吉.....又話打波, 還未出門口???

我又要試下!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 15:23 發表
吉.....又話打波, 還未出門口???
打完 累死

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 23:16 發表

打完 累死
見你好多精力..

乒匯乒乓球會

發新話題
最近訪問的版塊