發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

回復 118# 的帖子

溫緊乒乓球知識

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 11:01 發表
溫緊乒乓球知識
考試好似冇哩科
咁. . .你加油
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

大吉你真係威, 看看 "≡ 本週熱門 ≡" , 有三個都係同你有關的..........!!認真巴閉!!

都係你地累的

考章果到佢好似會寄份野比你溫

英文屎 唔去
陣間好似垃圾會咁說不該就死嚕

你同yoyo哥加油

宣佈>_<
我塊納米oc正式上戰場@w@

你用納米oc架 ?
同道中人 ?
我都係岩岩上板

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 11:09 發表
你用納米oc架 ?
同道中人 ?
我都係岩岩上板
等我沖爛你塊oc
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

原來太陽仲有1板沖爆
我全部自己打失 冇得比你沖
你唔會  你開波沖我掛

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 11:07 發表
      你同yoyo哥加油

宣佈>_<
我塊納米oc正式上戰場@w@
好.......下次要打爆你塊納米!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 11:13 發表

好.......下次要打爆你塊納米!!
哩民哥. . .有1消息
上次咪留左電話比你既
第2日-神奇地佢開返個電話比我

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 11:14 發表

哩民哥. . .有1消息
上次咪留左電話比你既
第2日-神奇地佢開返個電話比我
你交左電話費未呀??

一早交左
佢1寄單黎第3日即cut  

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 11:13 發表
原來太陽仲有1板沖爆
我全部自己打失 冇得比你沖
你唔會  你開波沖我掛
我板沖波,係人都擋到..咁先有機會沖爛你塊oc...你掂唔到個波咁就冇意思la..keke
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

發新話題