發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-8 10:41 發表

十分同意!
野田姐返緊工?
(夫唱婦隨)
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 10:45 發表

野田姐返緊工?
(夫唱婦隨)
好似係woo.........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 10:45 發表

好似係woo.........
難怪
哩民都係 ?

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 10:48 發表

難怪
哩民都係 ?
sorry!! 我放緊假!!

大假 ?
好眼訓  
用左1年既力量發左1年既post  

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-4-8 07:18 發表
today水王姐,唔夠feideepking勁
軒少, 喎着波鞋, 唔使擦喎!

哇..勁呀
咁早上黎吹水-0-

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-8 10:50 發表

軒少, 喎着波鞋, 唔使擦喎!
難怪飛碟兄對波鞋唔係黑色.係反光白

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 07:22 發表
哇..勁呀
咁早上黎吹水-0-
早?! 而家個天好黑!

我洗唔洗開post講: 公喜軒仔榮升軒少 ?

回復 111# 的帖子

系..個天好黑咩-00-我仲岩岩醒炸-00-

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-8 10:56 發表
我洗唔洗開post講: 公喜軒仔榮升軒少 ?
又想亂開post..........!!!

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-8 07:27 發表
系..個天好黑咩-00-我仲岩岩醒炸-00-
汝仲唔下線溫習去?!

我地呢d post起碼叫做有得吹水
佢地個d post..你睇下..有冇過幾頁先?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-8 10:58 發表

又想亂開post..........!!!
講笑針嘛
我1諗就會去做
認真既話已經開左

發新話題