發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
直線呢-00-沿住直線飛出去得吾得-00-

太陽
我今日又見到乒匯果個不速之客
同一架地鐵
好彩見我唔到
之後又1齊係深水步落
佢係到睇住d細路玩果d新線上遊戲地帶=.=我笑住走
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-9 00:04 發表

上下左右東南西北
你真係識講笑
你錯了,有側的....不一定直飛上或下
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-9 00:02 發表

你比晒d波火人開
叫佢開7-8成
之後同佢講想食既方向.佢應該可以盡量配合你
不要吹水!! .......無理由這樣恐怖...........

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-9 00:05 發表
太陽
我今日又見到乒匯果個不速之客
同一架地鐵
好彩見我唔到
之後又1齊係深水步落
佢係到睇住d細路玩果d新線上遊戲地帶=.=我笑住走
你走運了

乒匯乒乓球會

回復 345# 的帖子

吾系w0..吉哥話佢配合到我啊..但系我想食直線飛出去啊-00-

火人d開波超孚常理.難以用常理解釋
獲獲都見到佢
返學又見.打波又見

吉哥..吾可以取笑人的=)人地玩遊戲..但系你都吾得咁架..知道冇?=)

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-9 00:09 發表
吉哥..吾可以取笑人的=)人地玩遊戲..但系你都吾得咁架..知道冇?=)

不過好難引住唔笑
廿幾三十歲牛龜咁大個人望住d 7,8歲哥哥係到打機
仲想同人爭住玩咁=.=

哈哈哈..雖然我都好想笑..但做人吾得咁架xd
我地應該鼓勵佢玩..等佢比多d笑xdd

咁佢可以哩埋係屋企玩=.=唔洗比人知架嘛
今日個情境形容唔到你知. . .佢隻眼就發光

哈哈哈..玩緊系要同人分享架嘛.自己一個系屋企邊好玩既姐
正如你打波咁..自己一個對住牆打好玩d
定系有對手同你玩啦xdd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-9 00:15 發表
哈哈哈..玩緊系要同人分享架嘛.自己一個系屋企邊好玩既姐
正如你打波咁..自己一個對住牆打好玩d
定系有對手同你玩啦xdd

牆食西少d. 會有成功感多d

但系你吾悶既咩?雖然有成功感啊
但系天外有天.人外有人.吾好做#底之蛙啊=)

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-9 00:18 發表
但系你吾悶既咩?雖然有成功感啊
但系天外有天.人外有人.吾好做#底之蛙啊=)
井底之蛙在井裹.
甚麼都看不見
自然看不見天外有天,人外有人之道理
正如你跟香港人打波.你不會無啦啦走去外國跟外國人打波
留在香港跟香港人打波都算井底之蛙嗎 ?

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-9 00:20 發表

井底之蛙在井裹.
甚麼都看不見
自然看不見天外有天,人外有人之道理
正如你跟香港人打波.你不會無啦啦走去外國跟外國人打波
留在香港跟香港人打波都算井底之蛙嗎 ?
你呢個比喻....有d道理....

證明你有d慧根

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-9 00:21 發表

你呢個比喻....有d道理....

證明你有d慧根
當然
不止d.而是很多

但系你對住牆打..如何同香港人打呢?
我有時會出國交流..同外國人交手架xdd哈哈
我會還遊世界..見盡所有球手..xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-9 00:21 發表
但系你對住牆打..如何同香港人打呢?
我有時會出國交流..同外國人交手架xdd哈哈
我會還遊世界..見盡所有球手..xd
比喻姐
閣下理解能力甚或幻想能力奇低.
最起碼你在香港看不見我
你去南,北2極,非洲 99%找不到乒乓球台

怎會啊..睇下對一張乒乓球台既準則系點啦xd
你可以將兩張台合埋一齊都可以啊=)
我就吾相信佢地連 一張台都無..
如果南,北2極真系無..咁就用冰塊吧xdd

發新話題