發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

超過300 posts, 前無古人, 後無來者............

前有古人
據貓兄資料.早前已經有人過左400  
後有來者.
天龍哥同yoyo哥今日都發力追
可惜我今朝3點鐘起身發post.佢地先追唔到
(講笑的 )
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

果然功力深厚, 覺都唔訓發post, 果然係高人!!

今朝哩民報夢我知.話我今日有機

高人連D夢都特別過人,......

你呢d高人先可以報夢比我呢d低人聽

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 23:13 發表
你呢d高人先可以報夢比我呢d低人聽
係你成日都掛住我者............我又唔係令女, 你唔好咁la..... (有D驚.....)

高人報夢咁堅

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 23:16 發表

係你成日都掛住我者............我又唔係令女, 你唔好咁la..... (有D驚.....)
點會.有對話啵

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 23:23 發表

點會.有對話啵
驚驚...........

小豬:我是驚驚.驚驚是我.這麼我是誰(觀眾:驚驚)  

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 23:25 發表
小豬:我是驚驚.驚驚是我.這麼我是誰(觀眾:驚驚)  
超低能!
o( ^ (00) ^ )o

11:30pm   310 posts!!

勁搞笑!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-7 23:27 發表

超低能!
給尊敬的野田姐
咁小豬真係咁講嘛
唔信搵比你睇
                          尊敬你的小小吉上

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 23:30 發表

給尊敬的野田姐
咁小豬真係咁講嘛
唔信搵比你睇
                          尊敬你的小小吉上
你幾時變返小吉呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 23:30 發表

給尊敬的野田姐
咁小豬真係咁講嘛
唔信搵比你睇
                          尊敬你的小小吉上
好....搵比我睇!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-7 23:31 發表

你幾時變返小吉呀??
對住你咪變返小吉

倒水呀!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 23:31 發表

好....搵比我睇!!
http://www.youtube.com/watch?v=sbBlyQ0XzqA

發新話題