發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
香港 今日返
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-10 00:31 發表

因為你不認真loo.........
我好認真
學界打港青. . .點打

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-10 00:33 發表
返大陸做咩??打波好正架架啵系大陸
返大陸拜山
我都有意去大陸打打. . .搵定晒資料

你練攻佢咪防. 你練防佢咪攻=.=超簡單

唔係架呢
你叫佢防佢會攻 ?

咁投訴佢
返去練下.練咩好 ?

練接發球

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-10 01:11 發表

練食發球
咁唔洗山長水遠
香港大把人可以做到

唔見王皓,馬琳發呢d既
鬥食咪得

今日拜完山
同樓下d人打完.得1個唔夠打
聽日去球館打
盡量影相比大家睇睇

論壇不能私自post自己玉照 所以都係免

哩民.我恨你

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-12 19:00 發表
宜家吾叫吉哥啦..叫吉少啦=)咁勁揪既xdd
教下我打波啦..你揸直板?
我叫吉仔
勁躂. 我-6贏姐
你教我Okay?聽講你有正,反手反沖

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-12 19:01 發表

為什麼無端端恨我呢????
你心知肚明
我恨你呀

我日記要登入,之後唔係朋友都唔入得
我post係日記吧
有緣你會見到

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-12 19:05 發表
邊個同你講我反沖-0-我正手先沖得好..反手麻麻地炸-0-
更何況你系甲組..我系丁組..點教你啊..你教我okay xd呵呵
邊個話我係甲組
我要告佢誹謗    吼吼吼

seekdream_kat
希望你入到

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-12 19:11 發表

我無玩xg呀..........!!
玩你既QQ喇  死仔!

我都唔係甲組既 你聽佢地亂講

我明喇
佢地係想話我下年學界打甲組 真知我心水
我老喇 要上學界甲組

發新話題
最近訪問的版塊