發新話題

熱烈恭賀 "大吉" 榮升為今天的 "水王"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
前有古人
據貓兄資料.早前已經有人過左400  
後有來者.
天龍哥同yoyo哥今日都發力追
可惜我今朝3點鐘起身發post.佢地先追唔到
(講笑的 )
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

今朝哩民報夢我知.話我今日有機

你呢d高人先可以報夢比我呢d低人聽

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 23:16 發表

係你成日都掛住我者............我又唔係令女, 你唔好咁la..... (有D驚.....)
點會.有對話啵

小豬:我是驚驚.驚驚是我.這麼我是誰(觀眾:驚驚)  

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-7 23:27 發表

超低能!
給尊敬的野田姐
咁小豬真係咁講嘛
唔信搵比你睇
                          尊敬你的小小吉上

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-7 23:31 發表

你幾時變返小吉呀??
對住你咪變返小吉

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 23:31 發表

好....搵比我睇!!
http://www.youtube.com/watch?v=sbBlyQ0XzqA

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:32 發表
倒水呀!
呢排nod32 成日hand  
買左兩舊幾水  
部機唔知幾時會倒下

邊有亂黎
我剩係知佢成日話咩使用者帳戶無較,又話密碼唔岩

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:34 發表
下載AVG免費防毒咪得囉
work唔work?  
免費即係幾錢 ?

會有d乜野發生
通常我都會係咁禁yes   

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-7 23:36 發表

免費, 唔使錢, 不過可能用用吓又話改咗做share ware, 再用要錢... ...
咁麻煩
有冇d 懶人專用

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-4-7 23:36 發表
沖擊400啦!!!
邊有咁易400 . . .我都用左成日時間先過300  
可想而知HKTTF人流何多

又岩
聽日down先
唔會同nod32撞?

haha.我之前好多
不過撞左好多

未過.真係會撞
mc乜乜同nod會撞

唔係micrsoft.我都唔係好記得個名
紅色架呢

mr.free <-好似係咁上下

過氣水王

發新話題
最近訪問的版塊