發新話題

恭喜 "大吉" 在今天下午4時30分已發超過200個帖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
系學校個呀sir講-00-我都吾知呀
不過應該未必可以套得入所有令女到既

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-7 18:12 發表
你地咁樣吹法,
因住俾MAO兄警告呀!
吹水區唔係咁吹.難道. . .個個出口成文=.=?
我開始對野田姐尊散起來=.=
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

用口水吹-0--我諗應該系咁

貓兄就來警告我地班友架la..........

只要注意可吹水,不可灌水

吾緊要啦..我地吹水個陣佢都系到..哈哈

好.......繼續吹水............

吉哥究竟會不會突破300 post呢??

哈哈哈..貓哥話見你地咁勤力..下次比賽吾洗錢佢請..xdd

我諗應該吾會啦..佢無左個種動力啦xd

貓兄動力有.但有時侯有d野過份亂都幾難搞
取消我都估到咩原因

咁又系既..因為個比賽刮 系比新手打嘛..又要搞多d野-0-

過份多後備.搞到唔知邊個18+ 邊個18-  

哈哈哈..真系慘啊
吾緊要啦..咁咪仲好啦
我仲有機會有得參加xd

磨塊板磨左近1個鐘.
冇任何進展
d粗沙紙唔知去晒邊

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 18:25 發表
哈哈哈..真系慘啊
吾緊要啦..咁咪仲好啦
我仲有機會有得參加xd
我都無得參加...........

哈哈哈..吾緊要啦..你諗住磨好深咩?磨喧耐既

唔深唔鐘意 習慣黎

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 18:29 發表
唔深唔鐘意 習慣黎
努力磨la你.........

唔磨嚕
手軟.成個鐘

發新話題