21 12
發新話題

恭喜 "yoyo_pang" 在今天下午4時16分已發超過100個帖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

恭喜 "yoyo_pang" 在今天下午4時16分已發超過100個帖

如題
公喜公喜

君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

呃呃下唔過果d叫抵死
唔好死 你同天龍哥仲要過500

唔知=.=
由15變30
30變15  

唔留意你個英文名都唔知. . .拚音黎=.=

冇串
冇留意到1個名會用拚音姐
當我粗心大意k? 但唔係串咀

去外國 ??讀書?旅行?
吹到唔想吹=.=我走了

佢都係為佢前途姐
n年前都有唔少朋友返大陸;去台灣讀書
都係為左讀好d  

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 16:32 發表
我都有好多..個舍都好吾捨得
我對呢個消息好突然架..我有d想喊囉
收到個sms真系呆左-00-
佢玩你.定係你confirm左係真

佢教波的
(每個禮拜6  )

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 18:37 發表

唔知唔好亂講............
pm我話比我知

唔好玩喇
哩民會嬲

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 18:41 發表
Sat我係叫大吉教我打波的............這是一個大大的serect.......
冇錯
1個月收佢2萬蚊

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 18:44 發表
哇哇..咁平既收佢
我跟吉哥學
佢收我十萬架-0-
不要說這麼多
先交學費

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-7 18:45 發表

係你比我呀....
不是你給我嗎 ?

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 18:46 發表
之前咪交左比你囉,你呃我地錢..我要話比最信任既人知-0-
咁你應該報警
我去報警. . .告你屈我

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-7 18:47 發表
屈人都有得報.告你阻差辦工啊
點會
有謝天華照我

哥=.=?
你唔係女黎架咩

我好冇記性
唔矛意思

多謝yoyo哥大人有大量.放過小弟一命

我想
come on  

21 12
發新話題