發新話題

沙田月賽 Myron 仔月來月西利

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-4-8 11:37 發表

噢, myron仔對住邪王jack都打得咁貼,
如果我有機會對住myron仔, 一定要打醒12分精神, 可以唔駛輸咁多.
小邪童, 講多無謂, 幾時打番場, 就next monday 何文田la.

I will join....

Booked Tables 8.9 from 9-11pm
觀迎其他波友參加
何文田體育館
13/4 Monday 9-11pm
已參加 :
1. james007
2. Kwokwy
3. Myron
4.
5.
6.

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-8 11:41 發表
I will join....
叫埋uncles 同Moming, 亞sing ar. long time no see

They will not play 'cause it's a holilday.

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-8 11:54 發表
They will not play 'cause it's a holilday.

Family day

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-4-7 15:56 發表
Myron仔真係愈來愈利害,

在球會,d兄弟姊妹同佢打波都要打醒十二分精神,上次還差一點win了邪王jack
強!! 邪王Jack 已經好屈機, 竟然可以同邪王Jack 打到咁接近...

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-7 15:57 發表
之前都冇咁驚塊長膠
依家又驚長膠又驚佢正手
佢板正手好惡! 我都擋唔住,有時波皮都掂唔到

Myron 仔真係越來越犀利, 下次有機會對佢希望輸小當贏.

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-12 20:39 發表

佢板正手好惡! 我都擋唔住,有時波皮都掂唔到
正手really強and轉咗好多,前冲帶側旋,有質量。

今晚myron仔強勢上4強, 同Rainbow兄只係打到2:3, 爭少少飲恨左, 但係比我見佢一個月前正手明顯穩左好多, 攻防轉轉換亦都順左, 我諗下次再見到佢我都要打醒十二分精神

Dear Terence,

Might I join, thanks.

引用:
原帖由 oper8648 於 2009-4-13 12:03 發表
Dear Terence,

Might I join, thanks.
Oper , Pls come.
今晚仲有
James007
Alvin
Myron
Oldcake
Bartender
Kwokwy
文浩
Oper

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-4-13 00:13 發表
今晚myron仔強勢上4強, 同Rainbow兄只係打到2:3, 爭少少飲恨左, 但係比我見佢一個月前正手明顯穩左好多, 攻防轉轉換亦都順左, 我諗下次再見到佢我都要打醒十二分精神
+萬轉兄, 真係過獎la. 下次有機會去陽光同你學下野.

^^
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Terence 於 2009-4-13 12:18 發表

+萬轉兄, 真係過獎la. 下次有機會去陽光同你學下野.
學野唔敢當, 我地陽光大把高手, 有機會來一齊玩下啦

引用:
原帖由 Terence 於 2009-4-8 10:49 發表

多謝KC, 都要多得偉裕既新訓練計劃.
P.S. 其實同jack打左3sets架, 首set贏3:1, 之後輸1:3, last set lost 2:3, 今晚再打過
terence,首先多謝你欣賞呢個新訓練計劃,但個訓練都係工具之一,

最主要都要Myron仔肯比機和努力付出,才有今天的成果呢

而且我地會不斷改進個訓練,因為訓練是屬於大家

所以如有任何好見議,歡迎提出,我地會認真考慮和參考呢

對住羅x鋒都係輸3:2炸

好強!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

發新話題
最近訪問的版塊