36 12
發新話題

【偉裕】恭喜會員阿盤最近連續奪得兩次月賽冠軍︿︿

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-6 11:13 發表
阿盤呢排真係fit到漏......
如果比賽對到佢,都要預左執包袱...
我右手打他右手好有信心
不如叫日本叔叔出來打 pun........
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-4-6 09:03 發表
搵日去挑戰下盤兄先得
I thought I will get a change to play with you in our match between Wai Yu and the Lark on Saturday tim....
现用武器:
放弃用单桧了...
现用银河$200元有找的碳板.
729-08

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-6 13:09 發表
要找秋官出馬 .....
不過 按住積 007 win 左 pun 少.......
阿猫兄真系好记性.....往往要记主我的伤心事......
现用武器:
放弃用单桧了...
729-08

引用:
原帖由 阿盤 於 2009-4-6 13:18 發表

但高潮係賽後唱k,原來阿盤唱k,好好聽gah.....

又靚仔,球技好,球品好,加唱K正,太利害啦

但當日d相只供有份參與人士收看,但實在太精彩..哈哈

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-6 13:09 發表
要找秋官出馬 .....
不過 按住積 007 win 左 pun 少.......
Pun 少 is my hero now...I will be lucky to get 5 points from him...

引用:

Gum Si Ng Tung Wong Yat la.  Yat Sat La Gei Kwong Fai Ng Hai Wing Hang Gei.......

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-6 13:39 發表

Pun 少 is my hero now...I will be lucky to get 5 points from him...
尖兄, 你是前几届gei丁冠...晚辈悟gum当....
现用武器:
放弃用单桧了...
729-08

引用:

haha.....我都記得呀~~~;

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-4-6 13:59 發表

haha.....我都記得呀~~~;
瑤瑤如果當日一齊去唱K,一定好睇過睇比賽,哈哈

引用:

我比机會你消滅心魔
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

可惜我星期日要行山啦,無得join你地唱k

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-4-6 14:26 發表
可惜我星期日要行山啦,無得join你地唱k
係呀,真係好好玩,好刺激呢,有去包你話正,絕無冷場,哈哈

但遲d希望可以攪第二次啦,到時預埋你

I heard Garfield was Pair Pair Foo wor....

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-6 14:31 發表
I heard Garfield was Pair Pair Foo wor....
哈哈,brother,好多野你都唔知,只有當日d人先知....hehehe

恭喜晒呀...阿盤....

阿盤      恭喜恭喜 !!  
乜你放弃用单桧了...
改用银河$200元有找的碳板.
729-08!!!!????
真系玩具價錢!!!底玩,正!!!等我都定番塊先.

36 12
發新話題