36 12
發新話題

【偉裕】恭喜會員阿盤最近連續奪得兩次月賽冠軍︿︿

【偉裕】恭喜會員阿盤最近連續奪得兩次月賽冠軍︿︿

在乒超或月賽,近期都狀態大勇,不論輸贏都表現出色,戰意精神可嘉,恭喜恭喜

不論面對任何球手,永不放棄之態度絕對值得讓各兄弟姊妹學習,實是球會之光
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

恭喜恭喜

congratz

好宣傳吓喎 ... ...恭喜你們!

阿盤!阿盤! 恭喜!恭喜!

搵日去挑戰下盤兄先得

阿盤真係好好波  恭喜,恭喜....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-4-6 02:45 發表
在乒超或月賽,近期都狀態大勇,不論輸贏都表現出色,戰意精神可嘉,恭喜恭喜

不論面對任何球手,永不放棄之態度絕對值得讓各兄弟姊妹學習,實是球會之光
阿盤 will soon follow Lee Yat Man to go from D group champion to A group...

恭喜恭喜, 唔知星期三會唔會見到佢呢
指點指點下我都好

阿盤呢排真係fit到漏......
如果比賽對到佢,都要預左執包袱...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

是次月賽有七個乙組參加. 要 win 的而且確不容易
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

下次月賽我會找人做抵亞盤
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-6 11:35 發表
mao兄自己出手搞掂佢
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

阿盤      恭喜恭喜 !!  

恭喜盤爺!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-6 11:35 發表
Just like the way you 找人做抵我 after I won 3 times in a row???  Now I cannot even make it into the final 4....

要找秋官出馬 .....
不過 按住積 007 win 左 pun 少.......
香港乒乓網

36 12
發新話題