88 12345
發新話題

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

我都未入得
我仲排緊隊
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

我諗到下次應該點搞

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-26 19:34 發表

以同年紀的來說, 坦白說,你計數及組織能力都係唔夠Logtin咁精
不過搞活動是不容易的, 當是一個娙驗
印像中樂天好似大過我~_~<-印像中
我夠樂天數學精就我代佢入左果個咩數學隊喇 bond哥真係識講笑
HKTTF有幾多個係奧數拎過獎?  認識中的得樂天
但個問題唔係咁計囉我諗;
首先;你可以將我個比賽同乒總對比話我組織力唔強
然後你可以話樂天係計積分果面比我強
可以誰跟誰相比? 世上沒有完美架wo
乒總搞既比賽都可以出錯;何況自行發起?
反而;我想睇下bond哥可以點搞到有聲有色

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-26 20:05 發表

樂天好似正讀中四, 應該大你一年
咁又唔可以用乒總來比,因為乒總係一個組織,一個組織有很多分工,有佷多工人
以個人之力怎能和一間有歷史背景,有財力的公司比呢?

其實我都想搞下比賽, 但有心冇力....
以個人之力怎能和一間有歷史背景,有財力的公司比呢?  <-你都識講?
真係萬二分感謝野田,太陽,martin,乒乓特區等人;幫助是次活動達致進行
我覺得if. . .你做一次比我睇
我下次會做得更好;可以嗎? Just do it.
我想看看參賽者需要一個怎樣的計數能力以及組織能力
我舉辦呢個比賽志在大家玩下;你咁樣對比同乒總計分有乜分別?

下次沒問題的
諗到改善問題的方法

唔該晒先.哩民哥
盡量搞到好玩d   

預硬你同野田
打完過乒匯.hea下;岩岩好12點後可以行返屋企
你預時間喇
我預4-8到

其實. . .我主要都係想講
批評. . 唔緊要;我接受
我會嘗試去修改
但問題對比冇意思

88 12345
發新話題