發新話題

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

開始有代溝喇我地
首時唔該太陽,david,isamare,polyman,martin 幫手Book場.現全場已經Book晒
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-10 13:56 發表
開始有代溝喇我地
首時唔該太陽,david,isamare,polyman,martin 幫手Book場.現全場已經Book晒
祝你成功!!!

join~THX

吉仔-今次有乜獎品呀?有冇膠皮我差一面呀

唔知有冇位
想join

請參加者confirm

引用:
原帖由 三豐 於 2009-4-11 20:33 發表
confirm
後備暫時唔需要CONFIRM呀.哈

re-confirm with thanks!!
o( ^ (00) ^ )o

confirm

好期待xp

係時侯要做低anson

Confirm

oper唔係入過4強喇咩?

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-12 07:30 發表
oper唔係入過4強喇咩?
咩4強@W@?
上次佢入左下線4強=.=

confirm 先

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-12 03:03 發表
   係時侯要做低anson
點解要甘做0.0

confirm

PUSH PUSH  =.=快點CONFORM吧

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-13 15:12 發表
PUSH PUSH  =.=快點CONFORM吧
打錯字呀!! 不是"conform"!! 是"confirm""!!

唔考意思   我錯

發新話題