發新話題

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

點解今次月賽由大吉搞既

咁有"吉士"既xdd

我搞過1次
唔計入HKTTF果D分=W=
純粹聯誼用=w=
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-10 00:20 發表
我係咪磨得太多 ?
你咁易打返過黎   
haha.........我板橫打.......

下次主攻你正手會唔會易打d  

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-10 00:25 發表
   下次主攻你正手會唔會易打d  
haha......我正手仲勁!!

下次我又搞下先..呵呵

#69.唔信
#70要向貓兄申請.我等左十年八年先到我

哈哈..我要等多一年xd..因為我得17歲炸

我15  
最衰你會考..唔係叫你黎玩

其實點解要括住18+既?

冇特別意思
有冇人先行confirm?
我需要人幫手Book場
(可pm身份証比我.勞煩到時簽場)
(因康文署開始捉得緊;要Book場既人到左先準簽;所以希望有人幫手)

Dear 大吉,

Please count me in.  Thanks.

突然又有好多人報名woo........

老熟客黎

I join.

得返2個位

又ng話我聽,我join ar!

你都join到
今次後備位十分大可能會join到

haha,好似無野做上網見到,ng係無野做xp

發新話題