發新話題

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

重新報名【荃灣區大吉月賽】: 4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 暫定荔景體育館
活動資料
日期 : 4月25日
時間 : 1:00-5:00pm (4 小時)
各額 : 16
費用 : HK$40
賽制 : 4人一組(3局2), 首兩名上線(5局3), 次兩名下線 (3局2)
奬項 : 未定.但應該十分豐富
地點 :荔景體育館

Remark :
1) 所有新參加者請留電話
2) 所有參加者需在比賽前一週在 Forum 再 Re-Confirm 能否出席
3) 若臨時不能參加者, 請在網上留言或 PM 本人. 以便位置給其它網友

名單:
1.大吉[Confirm]
2.太陽之子[Confirm]
3.野田姐[Confirm]
4.kimkim
5.isamare[Confirm]
6.bond[Confirm]
7.anson'fd[Confirm]
8.partrick[Confirm]
9.david(18+)[Confirm]
10.artin[Confirm]
11.pusgary[Confirm]
12.skywalker117[Confirm]
13.simonko[Confirm]
14.oper8648[Confirm]
15.polyman[Confirm]
16.anson[Confirm]

上線
第1:kim
第2:太陽
第3:anson
下線
第1:polyman
第2:simon
第3:artin

另恭喜野田獲得最有球品及最有體育精神獎

獎品:

上線冠軍:國套 - 北京 Beijing II [專業隊試用]  黑色max
上線亞軍:藍鯨II 已打底 [專業隊使用]  黑色max
上線季軍:729-08 勁速   黑色max  
下線冠軍:zap內能36-38度 紅色max  
下線亞軍:迅雷 Thunder 3S內能技術  1紅 max  
下線季軍:霸道Cj8000 的改良型 紅色max

另設最佳精神獎及最有球品獎  (各獲得 :迅雷 Thunder 3S內能技術  2塊黑色 max )
到時會有不記名投票投出以上獎項
另外要多謝皓皓(ohgnow)以折頭賣比小弟.才能購這麼多膠皮作比賽用途

大量資金投入上線比賽,希望各位比心機打好上線liness" />
而不是全力投入下線.多謝

已加
請在4月18至4月23前confirm

已加名
另外提提.
由於康文署有新措施.
Book場要Book果個人去到先准簽場.
所以有勞各位Confirm的參加者pm我.幫手Book場.有勞

如果有獎牌既我都想參賽

25/4 是星期六!!!!!

"重新報名【荃灣區大吉月賽】: 4月25日 (星期日) 1:00-5:00pm 歌和老街"

好多野錯呀!!  

1) it's Sat, not Sun
2) not 歌和老街

得膠呀.今次可能會有板
#7,#8
唔該晒pingpong兄同哩民兄 已修改

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-5 19:43 發表
已加名
另外提提.
由於康文署有新措施.
Book場要Book果個人去到先准簽場.
所以有勞各位Confirm的參加者pm我.幫手Book場.有勞
係荔景嚴o者! 我去過好多場都簽到!
下次唔好係荔景攪米得loo.....

我係好多地方都有攪球局呢!!
所以都略知一二!!

I want to join please (+18)

哦=o=sorry
No.係呢排先係咁
歌街都係咁.應該陸陸續續有好多場都會嚴d
james.
沒問題

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-5 20:33 發表
哦=o=sorry
No.係呢排先係咁
歌街都係咁.應該陸陸續續有好多場都會嚴d
james.
沒問題
我估係D旺場才會!!
我近來到過好多個場都無事, 不過係D無咁旺的場!!

你Book應該冇事
包場多數會. . ..

我參加(18+)

18+名額已Full
如青少年參加反應比如期低將會容納更多18+的人

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-5 20:47 發表
你Book應該冇事
包場多數會. . ..
yes, i agree!!不包場一定得!!

太陽之子
+
野田妹

thx
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

未必
我琴日同fd係歌街打波.1張台2個鐘都睇

發新話題