31 12
發新話題

【乒工廠球局】: 4月5日 (星期日) 4:00 - 8:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

【乒工廠球局】: 4月5日 (星期日) 4:00 - 8:00pm - 觀塘區

乒工廠會員優先

新人請留contact比我先加名,之後先會通知練習地點

冇我contact請pm我!!!!!!!!

會員收費 :

如常以$10一小時計算,每次球局參與時間最少為兩小時!!

非會員 :

兩小時為$30,三小時為$40,如此類推,每次球局參與時間最少為兩小時!!

注意 :
請列明想打的時間,因本人要安排枱數,如因遲到及沒有合理的解譯,仍需全數繳付報名時所列明時間的費用!!

(練習時段) 4 - 6pm (7 tables),
另外4張為內部訓練專用枱, 不能加枱
乒工廠會員練習時段(如人數許可,非會員亦可加入)

(實戰時段) 6 - 8pm (7 tables)  不能加枱 歡迎非會員參加

1.Gary
2.melody
3.zoe
4.家樂
5.諾
6.wayne
7.邱仔
8.brian
9.Stephen
10.bing
11.jason
12.忠
13.alan
14.wuwu
15.kray
16.ck
17.garfield
18.
19.alan's friend guest
20.jason wong guest
21.willam guest
22.guest
23.guest

draw 5-8
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

JOin Join Join~~~

5-8pm too~
Thankssssssss!

我接受挑戰, 一於讓10分.....

我又打...讓我10分...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-2 11:18 AM 發表

好呀 ..... 叫諾諾哥哥 讓埋汝 十分 打汽水啦 ...
好呀~~4哥~你都讓埋我10分啦~ 咁就 "正"

我星期日無得打呀! 我要掃墓呀! 下次我又打呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-2 11:53 AM 發表

不材d 丁組波 , 好難讓汝 十分喎 , 兩分啦 , 好冇
4哥~你地d所謂丁丁人...甲組波..5好玩我地d小女子啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-2 11:12 發表

諾諾 ... 讓我 十分打汽水
好呀, 讓你十分打汽水,
條件係你要左手橫板兼唔帶眼鏡

引用:
原帖由 melody 於 2009-4-2 11:14 發表
我又打...讓我10分...
MELODY妹妹呢D未來乒工廠女主力, 莫講話讓分, 平打我都輸比你. 哈哈

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-4-2 12:33 PM 發表

好呀, 讓你十分打汽水,
條件係你要左手橫板兼唔帶眼鏡
5帶眼鏡會識到壞人嫁....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-2 12:27 發表

掃完墓 黎 掃球啦
4哥呀! 我要應酬我的幾位伯伯,幾位嬸嬸呀! 晚上要一同食飯啦ar~ar~所以去唔到! 下星期日會到要練波! 因為星期一要打總決賽! 希望4哥能夠同我練多d呀,好不好ar~ThankYou!

31 12
發新話題