發新話題

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
弓起OK,复出之后第一個內部賽冠軍.真系打得好.其實阿倫打得都好好,尤其同james007個場.如果攞埋冠軍就perfect啦.同樣弓起danny 同 james007.james007今日好慘,輸兩個2:3(在領先2:0的情況下)

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-29 00:54 發表

james007 出名好戲!!!
甘又系,俾番個最佳男配角佢(今日的主角系阿倫同ok)

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-29 00:01 發表

我今日死得好慘啦
Gary其實一次比一次好,不過几乎每次都壯烈犧.......

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-29 01:04 發表

You also 輸 2:3 (在領先2:0的情況下)la....
我唔同你,你係實力派

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-29 01:05 發表

It's getting close ga la....You will beat me very soon ga la...
其實今日我都想beat you,不過可惜沒機會

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-30 11:44 發表

另外呀輝,JAMES,小明,等等.............如果抽到咁,我可以早D專心做場務
如果抽到咁,或者我可以代你做場務

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-30 13:50 發表

呀輝!!! 你係兩屆盟主,邊使做場務
要開始學做場務啦,現在覺得乒乓球越來越難打啦.內部賽中,同嘉靜打,1:2輸俾佢,仲要系冇讓分,跟住昨天又輸左幾次俾佢.嘉靜越打越好,我似乎在退步,所以要學做場務啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-30 12:24 發表

關吾乜樹 , 不材咁屎波 , 吾好搞吾好喎 ....
i think 如果要拿冠軍的話,絕對要問過46兄先得

發新話題