發新話題

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 12:06 發表

咁樣都幾好玩
唔係好玩!! 係好慘

個標題咩意思?

個標題咩意思?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-30 11:44 發表

另外呀輝,JAMES,小明,等等.............如果抽到咁,我可以早D專心做場務
如果抽到咁,或者我可以代你做場務

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-30 12:45 發表
個標題咩意思?
亂咗碼?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-30 13:33 發表

如果抽到咁,或者我可以代你做場務
呀輝!!! 你係兩屆盟主,邊使做場務

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-30 13:50 發表

呀輝!!! 你係兩屆盟主,邊使做場務
要開始學做場務啦,現在覺得乒乓球越來越難打啦.內部賽中,同嘉靜打,1:2輸俾佢,仲要系冇讓分,跟住昨天又輸左幾次俾佢.嘉靜越打越好,我似乎在退步,所以要學做場務啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-30 12:24 發表

關吾乜樹 , 不材咁屎波 , 吾好搞吾好喎 ....
i think 如果要拿冠軍的話,絕對要問過46兄先得

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-30 14:05 發表

要開始學做場務啦,現在覺得乒乓球越來越難打啦.內部賽中,同嘉靜打,1:2輸俾佢,仲要系冇讓分,跟住昨天又輸左幾次俾佢.嘉靜越打越好,我似乎在退步,所以要學做場務啦
呀輝!! 勤有功呀!! 只係你近來太忙打少咗波,你係有實力的!!

我仲係度諗緊你呢個代碼有咩得意既意思,
個三角形會唔會係一個類似衣架既「架」呢,
之後有個「駛」字,
你既意思會唔會係「架勢」,
想話OC好叻...
諗得太遠喇=,=

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-30 14:15 發表
我仲係度諗緊你呢個代碼有咩得意既意思,
個三角形會唔會係一個類似衣架既「架」呢,
之後有個「駛」字,
你既意思會唔會係「架勢」,
想話OC好叻...
諗得太遠喇=,=
哈哈!! 聰明的人就係會有多d想法!!我明有ga!!

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-30 16:15 發表

做咩爆我出來
見瑋大人指明要識妳,我就成人之美啦

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-30 16:15 發表

做咩爆我出來
胡胡很受 "男仕" 歡迎喎... , 應該開心至係! 吳駛怕醜啦...哈哈

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-30 16:27 發表

當然開心啦~有咁多人同我打波
我不嬲都唔怕醜
係人都知你比賽時 "熱情如火", 打球時 "來者不拒" 啦!    

廠長你認為對嗎?

引用:
原帖由 songyip 於 2009-3-30 16:35 發表

係人都知你比賽時 "熱情如火", 打球時 "來者不拒" 啦!    

廠長你認為對嗎?
哈哈!! 喪葉!!言之有理!!!

哈....哈,胡胡比我的印象好深刻,突然走來同我講,話要挑戰我
估唔到佢咁大膽,不過係件好事
下次我一定會不留情地大炒,胡胡

引用:
原帖由 songyip 於 30-3-2009 04:24 PM 發表

胡胡很受 "男仕" 歡迎喎... , 應該開心至係! 吳駛怕醜啦...哈哈
無錯佢性格好受歡迎

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-3-30 16:52 發表
哈....哈,胡胡比我的印象好深刻,突然走來同我講,話要挑戰我
估唔到佢咁大膽,不過係件好事
下次我一定會不留情地大炒,胡胡
妳大炒胡胡,可能會比胡胡大炒番ga..............佢師父....

引用:
原帖由 songyip 於 30-3-2009 04:35 PM 發表

廠長你認為對嗎?
佢仲jor我呀

發新話題