76 1234
發新話題

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2009年3月份內部賽成績公怖

1.oldcake
2.wayne
3.Danny
4.james007
5.David (guest)
6.Kin
7.4466
8.瑋仔 (guest)
9.Chivas
10.Peter (guest)
11.Gary
12.Alan
13.嘉靜
14.輝
15.胡胡
16.明天
17.Topgun (下線冠軍)
18.sam鬆
19.忠
20.Raymondsir (guest)
21.Ping pong (guest)
22.Kenny
23.Samuel (guest)
24.Jason
25.Jack強 (guest)
26.邱仔
27.Yuki

恭喜oldcake!!!!!! 完全復活喇!!!!

另外Danny亦相當利害,逆轉james.......

恭喜oldcake!! 乒工廠果然高手林立!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-3-28 23:17 發表
恭喜oldcake!! 乒工廠果然高手林立!
多謝參與!! 有時間可以多d黎乒工廠玩下!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-28 23:21 發表
上線 liness" />

下線liness" />
http://i290.photobucket.com/alb ...
thanks honey...!!

賽前預測, 我貼中左 old cake 三甲架
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-3-28 23:52 發表
賽前預測, 我貼中左 old cake 三甲架
old cake 係大熱門la....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-3-28 23:54 發表

old cake 係大熱門la....
好多人都大熱門ga!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-28 23:56 發表

好多人都大熱門ga!!
你都係啦....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-3-28 23:58 發表

你都係啦....
我今日死得好慘啦

==
any photos ?

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-3-29 00:03 發表
==
any photos ?
later la...

OLD CAKE 好強呀!!

恭喜 Old Cake, 嘉倫, 6爺等好手, 大勝而回; 乒工內部賽實在是爭奪激烈, 精采紛呈!

如果有照片或短片觀看一下會更好呢......

弓起OK,复出之后第一個內部賽冠軍.真系打得好.其實阿倫打得都好好,尤其同james007個場.如果攞埋冠軍就perfect啦.同樣弓起danny 同 james007.james007今日好慘,輸兩個2:3(在領先2:0的情況下)

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-29 00:53 發表
弓起OK,复出之后第一個內部賽冠軍.真系打得好.其實阿倫打得都好好,尤其同james007個場.如果攞埋冠軍就perfect啦.同樣弓起danny 同 james007.james007今日好慘,輸兩個2:3(在領先2:0的情況下)
james007 出名好戲!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-29 00:54 發表

james007 出名好戲!!!
甘又系,俾番個最佳男配角佢(今日的主角系阿倫同ok)

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-29 00:01 發表

我今日死得好慘啦
Gary其實一次比一次好,不過几乎每次都壯烈犧.......

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-29 00:59 發表

Gary其實一次比一次好,不過几乎每次都壯烈犧.......
我一出又線又對james......難度太高

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-29 00:53 發表
You also 輸 2:3 (在領先2:0的情況下)la....

76 1234
發新話題