33 12
發新話題

偉裕4月1日(星期三) 8:00 - 11:00pm 何文田室內運動場乒乓球室

偉裕4月1日(星期三) 8:00 - 11:00pm 何文田室內運動場乒乓球室

偉裕4月1(星期三) 8:00 - 11:00pm   何文田室內運動場乒乓球室

(8-11pm 5,6,6張台)

max: 20ppl

請各會員及試板者準時出席

Remark: 會員優先,先報先得,如不能出席者,請盡早通知
                非會員者先放在Ready list,如有空位,會補上^^
                試板者和special guest會放在Ready list最前列...

注意:開始新的技術及精神訓練政策,請各會員注意,詳情會員請看此link,但要有Password             

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=8550&extra=page%3D1

有興趣之會員,請在以下的link報名,名額有限,先報先得.

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=8684&extra=page%3D1

如有任何會員不能出席,請盡早通知,以方便給其他友好補上,Thx

請各會員星期二下午前在此通知會否出席,如未能通知者,當absent論,那時會將位置讓給guests

而星期二晚會在此公佈最終的Player list,
請各友好留意

Remarks: 試板會於當晚9:00pm進行,請各試板球員注意

青少年優先(即17歲或以下),如報名者是青少年,請在下面回覆通知

Player List:

1)  阿業   
2) Samuel
3)  oscar            
5)  rian      

6)大隻佬
7) Kiu-bobo
8) Myron
9)阿耀
10) 邪Fu(今年某組工商杯亞軍)
11) Matthew (KC's frd) (9-11PM)
12) KC
13) Rainbow (寶哥)
14) Rainbow's frd (女球員)
15) PingPong
16) WW08 (9.30pm)
17) Johnnywai
18) 阿傑(港版柳成敏)
19) 邪王Jack
20)阿盤 (丁人組冠軍) (可能到)
21.) Alvin (guest)
22.) Jei (guest)
23.) Bartender (guest) (9-11pm)
24.)球痴(guest)
25) Kwokwy(guest) (9-11pm)

偉裕乒乓球會

Join the game. Thanks.
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2009-3-28 13:01

join thx
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2009-3-28 13:01

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-3-28 08:56 發表
join thx
Welcome,Pingpong and Jasonkyy

join, 9:30pm thanks  

my gf join @ 9:30 pm too, 試打
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +10 Join Ball Game and bring GF 2009-3-29 01:24

哎呀, 其實我返左黎啦.. 但係何文田.. 我唔識去WOR,
你地會唔會再係灣仔打嫁?

I AM BACK ....

JOIN 8-11PM PLS....
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2009-3-29 13:37

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-3-28 23:01 發表
哎呀, 其實我返左黎啦.. 但係何文田.. 我唔識去WOR,
你地會唔會再係灣仔打嫁?
啊,番左來唔講聲geh

依家短期番唔到去灣仔呢,因暫時被迫遷了....

如果唔識去何文田,可以問我,到時教妳點去

join
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2009-3-29 13:34

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-3-29 01:24 發表

啊,番左來唔講聲geh

依家短期番唔到去灣仔呢,因暫時被迫遷了....

如果唔識去何文田,可以問我,到時教妳點去
岩岩琴日先落機之MA
ERR 好呀, 咁我下個練習先再join, 你真係要教我點去呢

I want to join   at 9:00pm

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-3-29 11:03 發表

岩岩琴日先落機之MA
ERR 好呀, 咁我下個練習先再join, 你真係要教我點去呢
無問題,下個星期會去左Kownloon Tong wor,妳去個未呢

我怕妳太耐冇返來,認唔到路呢

引用:
原帖由 johnnywai 於 2009-3-28 23:34 發表
I AM BACK ....

JOIN 8-11PM PLS....
Ok.Johnny

Btw,喬大人話你欠佢一些東西,詳情請睇內部通訊,thx

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-3-29 13:30 發表

無問題,下個星期會去左Kownloon Tong wor,妳去個未呢

我怕妳太耐冇返來,認唔到路呢
你指歌街? 近地鐵站既我都識
我成日都返黎嫁, 不過唔鍾意周圍去者
我黎你唔會叫我試板嫁呵? 偉裕個四大天王聽聞好好好勁嫁WOR

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-3-29 22:11 發表

你指歌街? 近地鐵站既我都識
我成日都返黎嫁, 不過唔鍾意周圍去者
我黎你唔會叫我試板嫁呵? 偉裕個四大天王聽聞好好好勁嫁WOR
妳係咪想試佢地板先

如果係,幫妳安排,都無問題gah

我會到!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-3-30 01:34 發表

妳係咪想試佢地板先

如果係,幫妳安排,都無問題gah
叫佢地讓我5,6分 我諗我都會試下既

I Join   
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2009-3-30 22:53

引用:
原帖由 jackho813 於 2009-3-30 14:13 發表
I Join   
Jack,
記得出現, 同你買左塊膠la.

我今個星期可唔可以作guest,若果得的話我9點到。

33 12
發新話題