發新話題

假如有女性主動問你, 是否想溝她, 你會點答 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
其實同一樣野, 又未必一定發生嚮女仔身上. 有時 有D男人都聯諗野.

當一個好耐無拍拖, 好想拍拖, 或者剛剛甩既單身人士, 都好想有人約, 而當知道對方都係單身時, 就更加會諗諗, 有無機會發展. 除非呢個對方係你好唔鍾意既類, 否則, 大家一日未娶或嫁, 一日都會有野發生.

仲有, 人既口味都會隨住時間而改變, 可能今日唔多有興趣, 聽日想追呢!! who knows.

都係唔好夾硬搵香港女仔既缺點出黎就話人港女, 跟住又比女仔搵我地男仔既港男缺點......

唉!! 咁我地呢D, 全部都係港人. 都幾.....................................................

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-25 13:49 發表

自己人打自己人
中國人既特性!!

回復 15# 的帖子

好似我地咁!!!! hahahahaaaaa

不過我都未答....

如果有女仔咁問我, 我一定會反問返佢, 點解會覺得我想追佢. 然後檢討自己....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-25 14:01 發表
E D 問題在防兄身上是不會發生的
d 女仔只會問防兄...我想溝你.....不會問你是否想溝我
我成日比人問: "呀叔, 你唔好真係想追我呀! 我會嘔嫁."

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-3-25 14:02 發表
真的出現才答la...........
我試過一次, 有個女仔, 同佢食左兩次飯, 舊同事.

第一次: 係嚮街撞到既, 大家識得又未識野, 咪一齊食. 點知佢無散紙, 我比埋, 諗住當請一餐半餐無所為.

第二次: 佢唔好意思, 專登約出黎食多餐飯, 話還返上次餐飯錢, 我都未驚佢有心約我(還錢, 求其比我咪算, 使乜再食)
點知一出黎坐低唔第一句唔係問候句, 而係 "你唔好亂諗野, 我約你出黎還錢咋!!"

我只好講句(心裡面): 好彩你講先, 唔係我都唔知點推你!!!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-25 14:19 發表

咁守生識的異性係嫩!
係我特別old

發新話題