25 12
發新話題

假如有女性主動問你, 是否想溝她, 你會點答 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

假如有女性主動問你, 是否想溝她, 你會點答 ?

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=12161

請看以上連結, 然后回答
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

呢個情況唔會發生係我身上,所以我會O晒咀
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

happens to me all the time la....but I only say yes to the pretty ones...haha

I am flattered but I am married!

問佢: "妳想唔想我溝妳?"
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 hkcuber 於 2009-3-25 13:29 發表
I am flattered but I am married!
I am flattered but I am MBA....

haha i will say
i am not good enough to u, so dont really think abt this
but i am good enough to be your agent kaka

引用:
原帖由 moneytom 於 2009-3-25 13:38 發表
haha i will say
i am not good enough to u, so dont really think abt this
but i am good enough to be your agent kaka
Hmm......who is your client ar?  Do we know her???

其實同一樣野, 又未必一定發生嚮女仔身上. 有時 有D男人都聯諗野.

當一個好耐無拍拖, 好想拍拖, 或者剛剛甩既單身人士, 都好想有人約, 而當知道對方都係單身時, 就更加會諗諗, 有無機會發展. 除非呢個對方係你好唔鍾意既類, 否則, 大家一日未娶或嫁, 一日都會有野發生.

仲有, 人既口味都會隨住時間而改變, 可能今日唔多有興趣, 聽日想追呢!! who knows.

都係唔好夾硬搵香港女仔既缺點出黎就話人港女, 跟住又比女仔搵我地男仔既港男缺點......

唉!! 咁我地呢D, 全部都係港人. 都幾.....................................................

引用:
原帖由 防守王 於 2009-3-25 13:48 發表
其實同一樣野, 又未必一定發生嚮女仔身上. 有時 有D男人都聯諗野.

當一個好耐無拍拖, 好想拍拖, 或者剛剛甩既單身人士, 都好想有人約, 而當知道對方都係單身時, 就更加會諗諗, 有無機會發展. 除非呢個對方係你好唔 ...
自己人打自己人

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-25 13:49 發表

自己人打自己人
中國人既特性!!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-3-25 13:51 發表

中國人既特性!!
皆因食飽飯冇野做..

乒匯乒乓球會

回復 15# 的帖子

好似我地咁!!!! hahahahaaaaa

不過我都未答....

如果有女仔咁問我, 我一定會反問返佢, 點解會覺得我想追佢. 然後檢討自己....

E D 問題在防兄身上是不會發生的
d 女仔只會問防兄...我想溝你.....不會問你是否想溝我
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

真的出現才答la...........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-25 14:01 發表
E D 問題在防兄身上是不會發生的
d 女仔只會問防兄...我想溝你.....不會問你是否想溝我
我成日比人問: "呀叔, 你唔好真係想追我呀! 我會嘔嫁."

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-3-25 14:02 發表
真的出現才答la...........
我試過一次, 有個女仔, 同佢食左兩次飯, 舊同事.

第一次: 係嚮街撞到既, 大家識得又未識野, 咪一齊食. 點知佢無散紙, 我比埋, 諗住當請一餐半餐無所為.

第二次: 佢唔好意思, 專登約出黎食多餐飯, 話還返上次餐飯錢, 我都未驚佢有心約我(還錢, 求其比我咪算, 使乜再食)
點知一出黎坐低唔第一句唔係問候句, 而係 "你唔好亂諗野, 我約你出黎還錢咋!!"

我只好講句(心裡面): 好彩你講先, 唔係我都唔知點推你!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-25 09:47 發表
happens to me all the time la....but I only say yes to the pretty ones...haha
007真是理智與感情並重!

25 12
發新話題