發新話題

Laughing 哥星期五復活

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-25 08:25 發表

唔係我
懂得經營的太子!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-25 12:13 發表

懂得經營的太子!
很現實的太子
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

咁先襟撈....

主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-3-25 16:30 發表
唉,佢一定係見我地咁鍾意佢,cut一段係復活
Exactly

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-3-25 16:48 發表
復活
唔係應該係未死咩?
你重好清醒

我覺得laughing吾好復活
佢一復活就搞到成套野變得吾好睇-0-我覺得

死左就死左..點解要復活呢-0-

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-3-26 17:05 發表
我覺得laughing吾好復活
佢一復活就搞到成套野變得吾好睇-0-我覺得

死左就死左..點解要復活呢-0-
但從商業角度看,Laughing復活可谷高收視率。

收視一定爆燈

I saw him
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

今晚大結局了,好期待睇佢點復活 ,或隨便加一兩個shot算數....

引用:
原帖由 tykm2000 於 2009-3-25 11:21 發表

睇個樣唔似....應該係觀眾反應好,臨時添食的。
agree!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

結局係咁,大家有否失望呢?

引用:
原帖由 tykm2000 於 2009-3-27 19:13 發表
結局係咁,大家有否失望呢?
諗佢原裝內容佢殉職, 而家硬要改, 最慳工夫就係咁搞!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-27 22:49 發表

諗佢原裝內容佢殉職, 而家硬要改, 最慳工夫就係咁搞!
亦吊下觀眾癮,為下集留伏筆。

雖然我冇睇晒.睇左少少
但片尾真係有點兒無謂
依家每套片都好似衰修尾咁-.-

結局係點呀? 今晚同朋友出左去食飯無睇到
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題