發新話題

【大窩口球局】: 3月30日 (星期一) 7-11pm (FULL)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-24 21:25 發表
Mivin 同 Joec 我未見過,但係而家嘅Myron、唔奀嘅奀仔豪、唔老嘅老餅,無個好相與啦。
差D漏左唔係日本人既日本叔叔添.

仲有一個位, 要報快手la.

唔癡嘅球癡仲未出現,若果佢電腦無壞,我估佢會玩。

咁留個位俾佢先. 再次領教佢手日直+長膠先

但係我都係靠估呀,有無人可以聯絡到佢呀?

我會到,多多指教。
本帖最近評分記錄
  • mrke +5 Join Ball Game 2009-3-26 13:14

引用:
原帖由 球痴 於 2009-3-26 00:24 發表
我會到,多多指教。
等你好耐啦,球痴兄。
齊人,可以開波

OK.Pls come on time.

個晚肯定過癮啦咁多高手......恨死我囉無得玩

引用:
原帖由 mrke 於 2009-3-26 13:17 發表
個晚肯定過癮啦咁多高手......恨死我囉無得玩
大佬賢, 唔好次次齋講la. 你肯黎, 就預多個位俾你

咁多高手
真系好激播。。。可惜無位。

PM就係短消息啦。你喺 34# Terence個圖像下面按發短消息,然後在 pop-up視窗中輸入「標題」及「內容」,再按「提交」便可以。

各位兄弟,好對唔住,我今晚在南區月賽中俾Myron打跛咗右手右腳,無可能再同大家打大循環,明晚到場只能吹水、戥腳 :-(

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-29 23:50 發表
各位兄弟,好對唔住,我今晚在南區月賽中俾Myron打跛咗右手右腳,無可能再同大家打大循環,明晚到場只能吹水、戥腳 :-(
我明天放假, 可以代替kwok 兄嗎?

btw, kwok 兄小心身體

引用:
原帖由 bartender 於 2009-3-30 00:05 發表

我明天放假, 可以代替kwok 兄嗎?

btw, kwok 兄小心身體
無得小心,「每一串汗水,換每一個成就」,不變嘅真理。今晚終於喺南區月賽攞埋個季軍啦。

邊個win左呢?

我諗好快會有post啦,都係留返俾官方發佈啦。

Bar兄, 好耐冇見, 有興趣過黎玩下

號外 : 今晚會有個比日本叔叔更可怕既對手, 各位有福la.

thanks terence

發新話題