發新話題

【深圳飲食/練波團】3月28日 深圳實利和

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-23 16:31 發表

kei哥, 公車係有既, 不過都幾耐下, 最好搭地铁去科學館站, 見燕南路出口上, 向振華路方向見小肥羊直行, 見路口真功夫店轉入車路直行..
今個星期有冇興趣一齊玩下呢? 其實主菜係吹水飯局, 暢飲一番
今次去唔到la..同親你地去都好充實超好玩...希望在下星期...不過教練果度..真係要在細心挑選...曾經見過有d教練教到一半經常看手機信息...有d來回板還比你少-.-

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-23 10:22 發表
又有深圳練波團liness" />
今次食乜好呢?
唔該淨食客一位報名,我自己浦頭

淨食雙計,唔該

引用:
原帖由 mrke 於 2009-3-24 00:10 發表
唔該淨食客一位報名,我自己浦頭
自己黎實記la. 唔黎既星期一去惠荃揾你

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-24 00:05 發表
今次去唔到la..同親你地去都好充實超好玩...希望在下星期...不過教練果度..真係要在細心挑選...曾經見過有d教練教到一半經常看手機信息...有d來回板還比你少-.-
緊係la. 你板正手咁勁. 下次同你book定趙x星, 應該夾到你

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-24 00:39 發表

緊係la. 你板正手咁勁. 下次同你book定趙x星, 應該夾到你
多謝,其實都係跟大家學野姐..係個別一兩個教練有問題..其他都ok

今次終於輪到「粥底火煱」啦,凝聚你竟然唔嚟……

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-24 14:21 發表
今次終於輪到「粥底火煱」啦,凝聚你竟然唔嚟……
你地就係等人地唔得閒果陣先去食
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

唔打波都過嚟食嘢啦

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-24 14:37 發表
唔打波都過嚟食嘢啦
黎唔到, 入左 CAMP
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Hung 於 2009-3-25 00:27 發表
ching, pls count me, thks.
Pls leave phone number to my pm.

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-3-26 01:26 發表
o禁你係o米想join我o地肥羊之友
甘你今个星期来吾来??

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-3-26 01:26 發表
o禁你係o米想join我o地肥羊之友
原來我一直join既叫肥羊之友

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-26 23:21 發表

原來我一直join既叫肥羊之友
唔係羊古之友就無問題啦

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-3-27 01:44 發表
次次都想JOIN, 不過又忙D乒乓球用品CHECK貨, 真係想打下波都無時間
唔打波都過黎食粥火煱ar  等埋你

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-3-27 01:44 發表
次次都想JOIN, 不過又忙D乒乓球用品CHECK貨, 真係想打下波都無時間
唔打波都過黎食粥火煱ar  等埋你

今次唔打夜場,可以慢慢嘆。

唔識講,啲嘢實在太好食

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-29 12:35 發表
唔識講,啲嘢實在太好食
今次又去左邊度食阿?

發新話題