發新話題

Laughing 哥死咗

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-19 11:42 發表

炸死 咁 yeah
炸死??

近期負面新聞太多

為左紀念laughing哥,大家一齊剪laughing頭啦喂!
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

引用:
原帖由 sing127 於 2009-3-19 15:49 發表
  為左紀念laughing哥,大家一齊剪laughing頭啦喂!
咁你剪先啦!!
o( ^ (00) ^ )o

我係BB仔,冇頭髮呀
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-3-19 16:02 發表

跟住到你liness" />
唔制呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-19 12:56 發表

唔制呀!!
剪咗戴帽仲型!

成套戲最無厘頭係陳鍵鋒,好事多為
吳唱K D演技進步好多

回復 18# 的帖子

佢係主角之一
當然唔駛死啦

我要剪laughing頭tmr,...我覺得金鋼係臥底.....NG唱K  D 鼻涕同眼淚係真嘅,演技直逼林空!!!
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

下次起波場見到我個laughing頭大家就知係我la!!
順帶一提,嗰個梁嘉琪D戲咁好嘅,佢好面善,之前我起 i-cable見過佢做女主播...真勁!!完全唔似第一次做戲!!好過杏兒(喊包)....
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

引用:
原帖由 無名小卒 於 2009-3-18 22:43 發表
超慘...吳卓羲都好好,d鼻涕都流,睇到我差唔多喊!!
係wo~真係唔知佢點做出黎既,,,
或者真係投入左角色

一日未見laughing條屍,一日都可能未死。
無線d編劇,有乜做唔出.....

引用:
原帖由 小張 於 2009-3-20 00:50 發表
我成日在跑馬地活動,呢排連謝天華都唔見左,唔通...................................冇得揸車所以唔出街?

woo...so terrible...

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-3-20 22:52 發表

咁無聊呀你
如果謝天華見到應該好開心!!

發新話題