34 12
發新話題

送兒子一塊Yasaka Extra Offensive波板

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-3-17 16:57 發表
記得從前讀書時, 打乒乓球好似簡單d. 家下d板又話炭又話金屬, 膠皮又話灌膠, 又話內能...初時真系一頭霧水. 如果吾系為買塊板比囡囡練波+比賽, 我也不會知道今時今日的乒乓世畀.
現在器材又真係幾複雜...又貴左
我細個時,2百幾蚊既膠已經叫貴了....依家..只不過算係中等價錢
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-3-17 08:31 發表

明白了, 好詳細呀, 謝謝!
唔洗客氣。
我個仔同你囝囝差唔多大,停咗三幾年,近呢幾個月先打返。我都係物色緊啱佢打ge器材。認真唔容易ga

引用:
原帖由 thynk 於 2009-3-18 00:54 發表

唔洗客氣。
我個仔同你囝囝差唔多大,停咗三幾年,近呢幾個月先打返。我都係物色緊啱佢打ge器材。認真唔容易ga
既然他們年紀差唔多大,不如讓他們砌磋下啦, 小兒是乒匯會員,
今星期六晚會去【乒匯球局】。

地點: 官湧體育館
時間: 9-11pm (待確認)

有興趣, 可聯絡太陽之子報名!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-3-18 08:25 發表

既然他們年紀差唔多大,不如讓他們砌磋下啦, 小兒是乒匯會員,

haha...thx....
我地呢排既星期六晚轉左去大窩口呀...因為官涌裝修

乒匯乒乓球會

大窩口 good wor
Any link for more info?
Monthly or per time pay?
Am I too beginner to join?

引用:
原帖由 hkcuber 於 2009-3-18 14:37 發表
大窩口 good wor
Any link for more info?
Monthly or per time pay?
Am I too beginner to join?
liness" />
你pm我傾呀

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-3-18 08:25 發表

玩吓都ok嘅,不過到時你囝囝要讓吓佢先得la。
等呢期佢考完個試再約。

引用:
原帖由 thynk 於 2009-3-19 01:04 發表

玩吓都ok嘅,不過到時你囝囝要讓吓佢先得la。
等呢期佢考完個試再約。
OK! 小兒今星期五將考完試, 所以放佢去玩!
哈...哈...哈....你客氣啦! 小兒是新手, 玩咗乒乓球9 個月, 所以到時請你小朋友手下留情就真!

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-3-19 11:25 發表
打熟D先會習慣, 唔好成日換
謝謝你的意見

引用:
原帖由 MAMA 於 2009-3-16 23:05 發表

WA! Bluesky 兄你講D野好"禪"  
"禪"??

小兒决定用新板 Yasaka Extra Offensive, 希望盡 快適應 la!

感覺唔同

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-3-22 22:33 發表
真好彩,我的爸爸送左塊oc比我liness" />
Yes la, OC is one of the best for beginner and even advance player!

34 12
發新話題