26 12
發新話題

[兵工廠] 2009年3月22日 (星期日) 4 - 8pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
我報名!!!!!廠長幫我留多個位比kk1314可能她會去ThankYou!!!ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-16 07:42 發表

5該晒喎~CHUNGCHUNG幫我留位
應該做ar~ar~ 一陣見嘻嘻~~

請問廠長要不要我們自行組隊打團體賽嗎????

工廠仔chungchung遵命ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-22 22:44 發表
我1個都win5到ar
哈哈......哈 妳卦住同個果哥哥打波ar~ar~ 妳心不在然al~ 妳又唔同我打,我可能會輸比妳ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 23:10 發表

聰聰今日終於見你有同人交流下喇!!!
多謝! 廠長! 我會好努力同廠友交流下打乒乓球的心得~~

melody 這張相是否妳的QQ小表妹ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-22 23:30 發表

5似我咩
唔似 佢"Q"d 妳............

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-22 23:28 發表

汝今日忙到 吾得閒贏我
今晚4哥打得好鬼勁! 睇到我都 ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 23:42 發表
另外球痴兄今日好利害,廠友好多敗陣在他手下,實在多謝他指教指教!!!liness" />
廠長! 我有贏他2比1

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-22 23:40 發表

廠長你同聰聰夾埋玩我ar~ 5似咩 我依家5Q咩
妳依家 ,嘻嘻... 嚇鬼死我ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 23:48 發表

叻仔!! 亦吸收了多d對左手的經驗la.....liness" />
知道! 不過我打唔到007叔叔的左手ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 23:55 發表

我唔覺wor.....早知捉妳同胡胡影張靚相先!!
我都唔覺ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-22 23:57 發表

你係咪想我5彩你ar
我唔想.......唔想 ,不過我都是 多一次比妳看看 ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-23 00:01 發表

係lor....聰聰!! melody明明好q嘛!!
...... ....... ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:06 發表

你又做核突野 衰人
衰鬼! 我哈哈........ 無話可說ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:08 發表

要左手定右手 我見你重好有中.......氣ar
廠長!左手同右手都一齊要 " 我和妳"呀, 廠長緊係"老如松柏"重好有............中氣添ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:16 發表

咁..快d..快d..去...茅...廁
妳死啦! 叫廠長快d去茅...廁

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-23 00:20 發表

嘩!!! 聰聰慊我老喇!!
呀! 廠長哥哥!在我心目中是永遠"青春常註"個位!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-23 00:32 發表

Dont call me 叔叔 ar
sorry! sorry!  james007 哥哥!

26 12
發新話題