發新話題

[兵工廠] 2009年3月22日 (星期日) 4 - 8pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 11:55 PM 發表

我唔覺wor.....早知捉妳同胡胡影張靚相先!!
車~廠長..你自己都5得閒la~ 重話同我地影相

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:04 發表

車~廠長..你自己都5得閒la~ 重話同我地影相
下次要多個助手呀!!!  做在冇氣透

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 12:02 AM 發表
我唔想.......唔想 ,不過我都是 多一次比妳看看 ar~ar~
你又做核突野 衰人

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-23 12:05 AM 發表

下次要多個助力呀!!!  做在冇氣透
要左手定右手 我見你重好有中.......氣ar

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:06 發表

你又做核突野 衰人
衰鬼! 我哈哈........ 無話可說ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:08 發表

我就快屎喇!!!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:08 發表

廠長!左手同右手都一齊要 " 我和妳"呀, 廠長緊係"老如松柏"重好有............中氣添ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-23 12:11 AM 發表

我就快屎喇!!!!
咁..快d..快d..去...茅...廁

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 00:15 發表
廠長!左手同右手都一齊要 " 我和妳"呀, 廠長緊係"老如松柏"重好有............中氣添ar~
嘩!!! 聰聰慊我老喇!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:16 發表

咁..快d..快d..去...茅...廁
妳死啦! 叫廠長快d去茅...廁

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 00:21 發表
我現在要去喇!!! 洗白白!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-23 00:20 發表

嘩!!! 聰聰慊我老喇!!
呀! 廠長哥哥!在我心目中是永遠"青春常註"個位!!!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 12:15 AM 發表
喂~咩野我和你ar~ 廠長要你咋 老如松柏ga廠長 幾時擺大壽ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 12:25 AM 發表
呀! 廠長哥哥!在我心目中是永遠"青春常註"個位!!!!
聰聰你打錯字ar 你想話廠長"青春常蛀"ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-22 23:52 發表
知道!liness" /> 不過我打唔到007叔叔的左手ar~ar~
Dont call me 叔叔 ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-3-23 12:21 AM 發表
咁5去茅..廁 去..公..廁..囉

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-23 12:32 AM 發表

聰聰 james搵你ar 你去左食宵夜ar

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-23 00:32 發表

sorry! sorry!  james007 哥哥!

引用:
原帖由 melody 於 2009-3-23 00:31 發表

聰聰你打錯字ar 你想話廠長"青春常蛀"ar
妳係"蛀" 蛀米大蟲個隻ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-22 11:18 PM 發表

識多d朋友,做人都開心d!!liness" />
聰聰~你就好la~睇下廠長幾錫你

發新話題