發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

恭喜!恭喜!輝哥 ,kwok , +倫 , 466

原來kk1314 叫 melody。呢個小妹妹啲基本功好好,只係力量唔夠,打唔死男仔。研究下點改善發力啦。

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 11:50 發表

4哥~野田姐姐ga拉爆腸功力,麥5係對你地先用ga咩
佢可能見你咁拉得...佢都忍唔住要露兩手
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 12:08 PM 發表
原來kk1314 叫 melody。呢個小妹妹啲基本功好好,只係力量唔夠,打唔死男仔。研究下點改善發力啦。
哥哥~我已經力量好大嫁la~已經比d女仔話我太大力la~ 你地d男仔又真係好難打囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 12:20 PM 發表
佢可能見你咁拉得...佢都忍唔住要露兩手
嘩~露兩手都咁勁..出盡全力ga話..我咪5使返....屯..門

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 12:25 發表

嘩~露兩手都咁勁..出盡全力ga話..我咪5使返....屯..門
咁咪益左你....大條道理留係度打通宵..

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 12:21 發表

哥哥~我已經力量好大嫁la~已經比d女仔話我太大力la~ 你地d男仔又真係好難打囉
我係郭叔叔,唔係哥可
你可以用技巧打死我哋呀

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 12:26 PM 發表
咁咪益左你....大條道理留係度打通宵..liness" />
太陽哥哥~又5使咁益我ga~打通宵我無咁叻....留番比你同........打la~

叔叔好勁....我都要加把勁, 下次要 till  Kwokwy 哥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 12:35 發表

太陽哥哥~又5使咁益我ga~打通宵我無咁叻....留番比你同........打la~
同......打即係咩意思

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 13:07 發表

咩露 d 妹妹 , 相比起 郭哥哥 同 野甜姐姐 .... 汝板波既力量 等如  R痕
只係聽野田擊球時清脆而高尖的海綿聲音,已令人聞風喪膽...

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 12:21 發表

向野田君請教下 <力之奧義> , 咁就會打死 D 男仔 ...
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 12:34 PM 發表

我係郭叔叔,唔係哥可
你可以用技巧打死我哋呀
郭叔叔~多謝你ga提點,我會努力運用技巧嫁la~

引用:
原帖由 sam鬆 於 2009-3-10 11:47 發表

果然係~~~~~~~~~~~~~~力之奧義
等我同佢打果陣試下反冲佢先,等野田妹o晒咀,呵呵.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:07 PM 發表

咩露 d 妹妹 , 相比起 郭哥哥 同 野甜姐姐 .... 汝板波既力量 等如  R痕
4哥~5怪得知你5叫我打波la~原來你5使R痕

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 12:00 發表

好明顯汝既食力 已經 迫使 野田姐 出此啜技應戰 .... melody 厲害厲害 .... 加油呀 liness" />
提起melody我好似同佢打過,原來佢叫野田妹.
我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:39 發表

我好似反冲過佢一次,當堂令佢o晒咀 ,不過最後都2:1敗嚮佢手上...
Melody = kk1314
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:39 發表

攪錯左,sorry,係兩個唔同ge人...o甘我應該未同野田妹打過la....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-10 01:11 PM 發表
只係聽野田擊球時清脆而高尖的海綿聲音,已令人聞風喪膽...
太陽哥哥~呢個你真係講得好岩 擊球聲真係好清脆而令人心寒 5係點會有紀念品

發新話題