發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-10 00:36 發表

粒仔輝 is our club champion wor...of course he is good la...
尖士,太夸奬我了,同你比,我還有很大的進步空間呀.不過咁真系難為左廠長,要佢常日喂波,真系好辛苦

努力努力...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:46 發表

輝輝好波 ... 實至名歸 liness" />
46兄,你的發球冇得頂呀

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-10 00:49 發表

呀輝水平越見進步,但佢本身係廠內亦付出不少汗水liness" />
再一次多謝廠長常日同我練波.

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-3-10 01:51 發表
希望下次有機會出線啦
嘉靜,下次加油

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 00:41 發表
雖然我今晚都好努力,打到抽幾次筋,但係今晚真係唔夠粒仔輝兄打。
其實每局波之間都系1至兩分之間,今晚我運氣好d,所以就win左而已.實力都系差唔多姐

原來最靚仔的仲是殿軍4466

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:23 發表
輝輝...................好勁
我同佢打過一次,佢無用"直板橫爆"o既情況之下可以win到我,重要係擺明放水,輝哥好勁呀!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-10 01:23 發表
今日乒高註場人仕 complain 有球員打爆左 wall
46?

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:00 發表

我同佢打過一次,佢無用"直板橫爆"o既情況之下可以win到我,重要係擺明放水,輝哥好勁呀!
sorry,我點錯相,果日同我打果個,係3月8日,正手生膠,反手長膠係邊個黎ga???
ps.係要識"直板橫爆"呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-10 01:45 發表
又用錯 account
下次小心d la.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 02:00 發表

我出盡全力都不一定win你啦,仲點敢放水啊?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-10 01:59 發表
原來最靚仔的仲是殿軍4466
AGREE........

發新話題