發新話題

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

【成績公佈】2009 觀塘區月賽

1.粒仔輝
2.kwok
3.+倫
4.4466
5.kk1314
5.batender
5.CSL
5.oper
9.moneytom
9.tinyau
9.logtin
9.rainbow
13.嘉靜 (下線冠軍)
14.廠長
15.7jack7
15.jack
17.俊
17.pingpong
17.ohgnow
17.ken
21.brian
21.愛懶bed
21.gotwell
21.susanna
21.野田姐姐

唉......又輸啦......
o( ^ (00) ^ )o

竟然唔記得識下 7Jack7 係邊個
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

HAHAHAHA~~第一次10名內~~果然係天才~~

藍色衫直板果位青年
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-3-10 00:15 發表
藍色衫直板果位青年
哦, 原來就係佢, 今日一黎熱身就同佢打
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 00:05 發表
唉......又輸啦......
大家咁話,下次打好d
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

好開心~亦都好好玩~下次再玩過

輝輝...................好勁

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 12:08 AM 發表
竟然唔記得識下 7Jack7 係邊個
我今晚都未同你打過

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-3-10 00:20 發表

大家咁話,下次打好d
俊仔我陪你

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 00:24 發表

我今晚都未同你打過
我同你差十名喎 ~~ 到同你打果陣, 你唔好炒我呀

粒仔輝 ho yeah....

地球實在太危險,連丁組月賽都咁難打,我都係考慮返火星把啦

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-3-10 00:24 發表

我今晚都未同你打過
你真係打得幾好呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 00:30 發表
地球實在太危險,連丁組月賽都咁難打,我都係考慮返火星把啦
粒仔輝 is our club champion wor...of course he is good la...

雖然我今晚都好努力,打到抽幾次筋,但係今晚真係唔夠粒仔輝兄打。

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-10 12:26 AM 發表

我同你差十名喎 ~~ 到同你打果陣, 你唔好炒我呀
放心la~我都5識炒人ga~ 剩係識比人炒咋

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-10 12:31 AM 發表

你真係打得幾好呀!!liness" />
姐姐你d波真係好爆喎~ 我都留左個印

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-10 00:41 發表
雖然我今晚都好努力,打到抽幾次筋,但係今晚真係唔夠粒仔輝兄打。
呀輝水平越見進步,但佢本身係廠內亦付出不少汗水

發新話題