發新話題

【成績公佈】2009 深水步區月賽

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:35 發表

飲太多engery drinks會死人架!!
yesterday 死 jor half la...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 11:36 發表

red bull
Not red bull, I drank Bonaqua sports drink....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-4 11:22 發表
尋日同你打得好辛苦呢..發球對你冇用....經常被你的推擋壓住....
咁你正手冲死我果D又點計呀??我有MOVIE為証,講番正題太陽之子如果我想將你和我的比賽片放在YOUTUBE你介不介意呢 ??另我錄了(Goku & 海) ,
唔知他們介不介意我會放上YOUTUBE呢 ???
wai

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:41 發表

You also don't need to say this in front of everyone la....now my little heart is broken...
你都叫 little heart?
I don't think so law!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:01 發表

咁你正手冲死我果D又點計呀??我有MOVIE為証,講番正題太陽之子如果我想將你和我的比賽片放在YOUTUBE你介不介意呢 ??另我錄了(Goku & 海) ,
不如你俾我睇左先.....好冇呢??
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:01 發表

我諗若你將月賽片放上 Youtube. 真是要問左他們同意先會好d.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

有片睇咁好...~~~

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 12:02 發表

你都叫 little heart?
I don't think so law!!
Correction....it should be "weak and little heart"....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 12:07 發表

我諗若你將月賽片放上 Youtube. 真是要問左他們同意先會好d. liness" />
我都覺可能會有人介意所以都係問下大家先!!
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 12:36 發表

我都覺可能會有人介意所以都係問下大家先!!  
You can put in on Youtube...I don't mind ga...but you have to give me the links wor...hehe

好o野
有片睇

其實如果 d 人唔介意, 我都想看片 !!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Me 2

唔好講睇片住啦!講番月賽賽果話題先啦! 講到唔放上去就好似對唔住大家咁,放上去又對唔住片中人物攪到我有些壓力好似網上奇拿咁!...
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 13:51 發表
唔好講睇片住啦!講番月賽賽果話題先啦! 講到唔放上去就好似對唔住大家咁,放上去又對唔住片中人物攪到我有些壓力好似網上奇拿咁!...  
你唔俾我睇..就對唔住我la...keke

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 13:05 發表

有冇人問過吾
打得好就不用問啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-4 13:05 發表

有冇人問過吾
你個日有打咩?

乒匯乒乓球會

Hoi 十分強! 可以3:1 K.0 James 007
Skyper 和 松本然 同樣是長膠高手吧?  可惜長膠對盤及James 007 是起不到作用的....

哈哈~我不是呢~~~~

發新話題