發新話題

【成績公佈】2009 深水步區月賽

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-4 09:40 發表
今次月賽都比較多左手球員....冠軍戰又是左手對左手....
應該相當緊張....
左手對左手 I have no SO lor....

Final 4 had 3左手....

James 真係又型, 又醒, 又好波啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 07:34 發表
野田妹, 佢可能係你的一位好呈仁!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-3-4 11:06 發表

野田妹, 佢可能係你的一位好呈仁!
唔得,
佢太口甜舌滑啦!!

我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括

Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對矖他們咁就好玩囉 ! 昨晚007又話有病都咁勁不愧為大熱..勁!!

wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 11:20 發表
我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對 ...
尋日同你打得好辛苦呢..發球對你冇用....經常被你的推擋壓住....
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

如果 007 無 sick...應該可以 3:0  KO 亞 hoi
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:04 發表

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:28 發表

liness" />
咪咁得戚啦你!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:14 發表

唔得,
佢太口甜舌滑啦!!

James007 你塊版型號是什麼 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:28 發表

liness" />
其實野田妹是想講

"拿型, 懶醒, 不要會錯意
香港乒乓網

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-3-4 11:20 發表
我果組D人亦同樣好勁有-007 , 松本然 , ttfei ,等 ,結果做咗3零部隊 ,下線對閃電文(打凹仔)又輸, 最後險勝太陽之子及日本叔叔,但好好玩,希望下次可以入死亡之組包括Old Cake,DickyGoku, 海, PUN一次個對 ...
Really 有病 ga.....I only ate one bowl of congee for the whole day and drink 4 bottles of engery drinks...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:27 發表
如果 007 無 sick...應該可以 3:0  KO 亞 hoi liness" />
Dream ha ho la......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:31 發表

其實野田妹是想講

"拿型, 懶醒, 不要會錯意
嘩!
雖然係我心底話,
你都唔好係咁多人面前講出黎呀嘛!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-4 11:30 發表
James007 你塊版型號是什麼 ??
China Chak, I think.

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-4 11:32 發表

Really 有病 ga.....I only ate one bowl of congee for the whole day and drink 4 bottles of engery drinks...   
飲太多engery drinks會死人架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-4 11:34 發表

嘩!
雖然係我心底話,
你都唔好係咁多人面前講出黎呀嘛!!
You also don't need to say this in front of everyone la....now my little heart is broken...

發新話題